Kartepeli Öğrenciler Protokolle Birlikte Ağaç Dikti - Son Dakika
Yerel

Kartepeli Öğrenciler Protokolle Birlikte Ağaç Dikti

Kartepeli Öğrenciler Protokolle Birlikte Ağaç Dikti

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kartepeli öğrenciler ilçe protokolü ile birlikte ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

23.03.2016 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Kartepeli öğrenciler ilçe protokolü ile birlikte ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

Kartepe Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 8 okulda öğrenciler ağaç dikti. Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız'ın nezaretinde ilçe protokolü ve belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler yeşil alanlarda fidanları toprakla buluşturdular. Kartepeli öğrenci ve protokol daha yeşil bir Kartepe için Muzaffer İncekara İlkokulu bahçesinde ağaç dikimini gerçekleştirdi. Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi, Sarımeşe İlkokulu, Derbent Ata İlkokulu, Şirinsulhiye İlkokulu, Süleyman Şah İlkokulu ve Kocaeli Hayrettin Gürsoy Spor Lisesi'ndeki ağaç dikme etkinlikleri güzel havanın etkisiyle bayram havasında geçti.

Törende öğrencilerin heyecanını paylaşan Kartepe Belediyesi Başkan Vekili Zafer Arat, "Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Ormanlarımızın korunması, çevremizin ağaçlandırılması hem yurdumuzun hem de dünyamızın önemli bir sorunudur. Bu hafta Orman Haftası olması sebebi ile çocuklarımızla birlikte dikkati bu noktaya çekmek istedik. Başkanımızın bize verdiği destekle geleceğimize yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi. İlçe genelinde toplam 8 okulda gerçekleştirilen etkinlikte160 adet ladin, erguvan, akçaağaç fidesi dikildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız da, "Çevre bilincini oluşturmak bizim asli görevimizdir. Ağaçların hayatımızdaki yeri çok büyük, bu nedenle uygun alanları ağaçlandırmak ve yeni fidanlar dikmek ülkemiz ve dünyamızın geleceği için oldukça önem taşımaktadır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepeli Öğrenciler Protokolle Birlikte Ağaç Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement