Kartepeliler Mobesko'da İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Kartepeliler Mobesko'da İftarda Buluştu

Kartepe Belediyesi ile Mobesko'nun geleneksel olarak düzenlediği iftar programı Ramazan ayının 27. Günü geniş bir katılımla gerçekleşti.

25.07.2014 16:23  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mobesko'da düzenlenen ve 3 bine yakın vatandaşın katıldığı iftarda Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Mobesko Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk ile konuklarını tek tek selamladı.

Sema gösterisi ve ilahi dinletisi eşliğinde başlayan iftar yemeğine Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel'in yanı sıra il ve ilçe yöneticileri, sivil toplum örgütü üyeleri, Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Suadiye Cemal Doğan Rehabilitasyon Merkez'inde rehabilite edilenler, Kartepe Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Derneği üyeleri, Yankım Özel Eğitim Kurumları, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları ile daire müdürleri ve Kartepelilerden oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Birlikte açılan oruçlar ardından konuklarına katılımları için teşekkür eden Mobesko Başkanı Ramazan Baştürk, "Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz iftara hoş geldiniz" dedi. Gazze'de masum sivillerin hayatını kaybedenler için dua isteyen Baştürk'ün ardından Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, halkı selamladı. Başkan Üzülmez, farklı mahallelerde iftar sofralarında ramazan bereketini ve paylaşımını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Varlıklı olanın ihtiyacı olanla paylaşmasının güzelliğine dikkat çeken Başkan Üzülmez, "Kartepe'de yaşayan sanayici ve iş adamları, vatandaşları iftarda birbirleriyle buluşturuyor. Bu vesile ile bu ortamı sağlayan ve yaşatan herkese bir kez daha sizlerin huzurunda teşekkür ederim" dedi. Gazze'de yaşanan olaylara da değinen Başkan Üzülmez, gerçekleşen katliamın bir an önce durmasını isterken tüm islam aleminin mutlu bir bayram geçirmesini de diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepeliler Mobesko'da İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement