Kartopu Cinayeti' Kurbanı Gazeteci Nuh Köklü'ye Kartoplu Saygı Duruşu - Son Dakika
Güncel

Kartopu Cinayeti' Kurbanı Gazeteci Nuh Köklü'ye Kartoplu Saygı Duruşu

Kartopu Cinayeti\' Kurbanı Gazeteci Nuh Köklü\'ye Kartoplu Saygı Duruşu

Kadıköy'de arkadaşları ile kartopu oynarken bir işyerinin camına kartopu isabet etmesi üzerine gazeteci Nuh Köklü'yü bıçaklayarak öldürmesine tepki gösteren Avcılar'daki bir grup CHP'li genç, Atatürk anıtı önünde bir araya geldi.

21.02.2015 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de arkadaşları ile kartopu oynarken bir işyerinin camına kartopu isabet etmesi üzerine gazeteci Nuh Köklü'yü bıçaklayarak öldürmesine tepki gösteren Avcılar'daki bir grup CHP'li genç, Atatürk anıtı önünde bir araya geldi. Kartopu toplayarak bunları kar üzerindeki gazeteye Köklü'nün fotoğrafının çevresine bırakan gençler 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Avcılar'da Atatürk Parkı'nda Atatürk Anıtı'nın önüne gelen CHP'li gençler, Mersin'de evine dönmek üzere bindiği minibüste tecavüze uğrayarak öldürülen Özgecan Aslan'ın ardından gazeteci Nuh Köklü'nün attığı bir kartopunun bir dükkanın camına isabet ettiği gerekçesiyle öldürülmesinin tüyler ürpertici olaylar olduğunu söyledi. Grup adına yapılan açıklamada Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin Özgecan Aslan ve Nuh Köklü'nün öldürülmesi olaylarına gösterdiği tepkiye destek verilirken, benzer olayların önüne geçmek için her kesimden toplumsal duyarlılığın arttırılması gerektiğini savundu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartopu Cinayeti' Kurbanı Gazeteci Nuh Köklü'ye Kartoplu Saygı Duruşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement