Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği Genel Kurulu - Son Dakika
Güncel

Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği Genel Kurulu

Kaş ilçesinde faaliyet gösteren Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneğinin 3'üncü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

05.12.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaş ilçesinde faaliyet gösteren Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneğinin 3'üncü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Kültürevi'nde düzenlenen genel kurulda konuşan Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği Başkanı Munise Ozan, ilçede ihtiyacı olan her çocuğa ulaşabilmeyi amaçladıklarını söyledi.

Son iki yılda derneğin başarılı çalışmalar yaptığına dikkat çeken Ozan, "20'den fazla üniversite öğrencisinin ulaşım ve kitap masrafları karşılandı. 17 öğrencinin de masraflarını karşılıyoruz. Öğrencilerimizin bazıları iş hayatına atıldı." diye konuştu.

Okul dönemi başladığında maddi destek, okul kitapları, ayakkabı ve giyim konusunda ihtiyaç sahibi ailelerin başvurusunu değerlendirerek yardımcı olduklarını belirten Ozan, Kaş Devlet Hastanesinin diyaliz bölümüne buzdolabı bağışı ile anne emzirme odası ve çocuk oyun alanı düzenlemesi için 5 bin lira katkıda bulunduklarını anımsattı.

Derneğin Kalkan Şubesinin geçen mayıs ayında açıldığını hatırlatan Ozan, Kaş Kaymakamı Bilgihan Bayar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan'a destekleri ve yardımları için teşekkür etti.

Toplantıda, yönetim ve denetim kurulları raporları görüşüldü. Gelecek dönem tahmini bütçe okundu. Raporlar üzerine görüşme yapıldı. Dernek tüzüğünde değişiklik istenen maddeler görüşülerek onaylandı. Yönetim ve denetim kurulunun, asil ve yedek üyeleri seçildi.

Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği Yönetim Kurulu, Neriman Ünal, Val Griffen, Sue Waterman, Richard Gill, Chris Williams, Ayşe Livesley, Heather Chinery, Danielle Verbakel, Gwen Gill, Filiz Ünal, Mark Taylor, David Chinery, Tom Austin, Kasem Ahmed, Kim Jones ve Beverley Jamieson'dan oluştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaş Çocukları İçin Çalışkan Arılar Derneği Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement