Kaş'ta Deniz Baykal'a Şok Tepki: 30 Yıldır Konuşuyorsunuz, Yeter - Son Dakika
Güncel

Kaş'ta Deniz Baykal'a Şok Tepki: 30 Yıldır Konuşuyorsunuz, Yeter

Kaş\'ta Deniz Baykal\'a Şok Tepki: 30 Yıldır Konuşuyorsunuz, Yeter

Kaş'ta partisinin düzenlediği pikniğe katılan Deniz Baykal, konuşması sırasında bir partilinin "30 yıldır konuşuyorsunuz yeter artık" tepkisiyle neye uğradığını şaşırdı.

16.05.2016 11:38  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde partisinin düzenlediği pikniğe katılan CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, konuşması sırasında bir partilinin "30 yıldır konuşuyorsunuz yeter artık" tepkisiyle karşılaştı.

CHP Kaş İlçe Örgütü'nün düzenlediği piknik, Akçagerme Plajı'nda yapıldı. Pikniğe, Deniz Baykal, eski milletvekili Tuncay Ercenk, parti yöneticileri ve partililer katıldı. Eski başkanlara teşekkür plaketinin verildiği etkinlikte partiye yeni katılanlara da rozetleri takıldı ve üyelik belgeleri verildi.

"HAKLI ÇIKAN CHP OLACAK"

Etkinlikte konuşan Deniz Baykal, terör olaylarına değindi. Her gün şehit haberi geldiğini belirten Deniz Baykal, silahlı kuvvetlerin terörü bitirmek için mücadele ettiğini aktardı. Biraz daha sabır ve dirençle silahlı kuvvetlerin mücadelesinin başarıya ulaşacağını kaydeden Deniz Baykal, "Ulaşması için ne gerekiyorsa o desteği vermeliyiz. Ama hemen arkasından Türkiye'nin başına bu çorabı örenlere, bu derdi, bu belayı Türkiye'nin başına saranlara, bunca şehidin verilmesine sebep olanlara, Türkiye'de yüz binlerce insana bu acıları yaşatanlara 'gel buraya, ver hesabını' demek lazım. İnşallah o da olacak. Bu olay olduğu zaman haklı çıkan CHP olacak" dedi.

"BİRİSİ ŞİMDİ NİKAH TANIĞI VAZİYETİNE GELDİ"

Yapılan yanlışların bedelini insanların evlatlarını şehit vererek, mahalle ve evinden göç etmek zorunda kalarak ödediğini vurgulayan Deniz Baykal, "Biz bunları önlemek için zamanında bu uyarıları yapıyoruz. Şimdi bunlar anlaşılıyor. Anlaşılacak. Bakın kendi aralarında da anlaştılar. Bir süre önce can ciğer kuzu sarması, beraber çıkıyorlardı. Birbirlerini methederek gidiyorlardı. Birisi şimdi nikah tanığı vaziyetine geldi. Öbürü ortalıkta.

"'AL SEN NE İSTERSEN YAP' MI DİYECEĞİZ"

Ne oluyor, bu böyle gidecek mi? Türkiye tekrar tek adam rejimine mi girecek? Üstelik de çok yanlış yaptığı her geçen gün ortaya çıkan, attığı her adımın yanlış olduğu her gün kanıtlanan, milletin başına bu kadar dert açan bir siyaset anlayışına, koca Türkiye'yi, 776 bin kilometrekareyi, 80 milyon insanı, 'al sen ne istersen yap' mı diyeceğiz? 'Yargı al senin' mi diyeceğiz? 'Mahkemeler al senin, yargı al senin, basın al senin, televizyon al senin', olur mu böyle bir şey? 'Hukuk, adalet al senin istediğini yap', böyle bir şey olmaz.

"HESAP VERECEK MEKANİZMA VAR MI?"

Hz. Ömer 'Ben hesap vermek zorundayım' diyor. Bizim arkadaş hesap veriyor mu? Hesap verecek mekanizma var mı? Hesap soracak birisi var mı? Artık yeni bir başlangıca Türkiye'nin ihtiyacı var. Bu başlangıcın yapılacağı siyaset anlayışının en güzel şekilde yer tuttuğu, temel attığı parti CHP'dir. CHP'de bu mücadeleyi hep beraber vereceğiz" diye konuştu.


ŞOKE EDEN TEPKİ: 30 YILDIR KONUŞUYORSUNUZ, YETER ARTIK

Konuşması sırasında adının Aydın olduğu belirtilen bir partili Baykal'a, "Sayın Baykal gençleşme güzel, mecliste de gençleşme gerekli değil mi? Bu kulağınıza küpe olsun. Artık Türkiye Cumhuriyeti yıkılmak üzere. Konuşmakla iş bitmiyor. 30 yıldır konuşuyorsunuz bu ülkede, cumhuriyet yıkılıyor. Halkın arasına gitmeniz lazım. Konuşmakla iş bitmiyor, yeter artık" diye seslendi.

BAYKAL: SUSALIM MI?

Baykal'ın "Susalım mı" dediği partili, "30 yıldır konuşuyorsunuz yeter artık" karşılığını verdi. Baykal bu tepki sonrası, "Siyasette kişisel duygular vardır, kızgınlıklar vardır, hırslar vardır, şahsi husumetler vardır, düşmanlıklar vardır. Bunlar zeminini, zamanını bilmeden ortaya çıkar. Söyler, ne söylediğinin kendi de farkında değildir. Bunlar önemli değil" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaş'ta Deniz Baykal'a Şok Tepki: 30 Yıldır Konuşuyorsunuz, Yeter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • hsy: baykal adam gibi adam karizma 3 5 Yanıtla
  • HATAYLI BALIKÇI: DİLLERİNE SAĞLIK VATANDAŞ CHP OLMUŞ PKK DENİZ BEY HALA CHP DİYOR SİZ İLK ÖNCE KILIÇTAR OĞLUNU PARTİDEN UZAKLAŞTIRIN YOKSA CHP DİYE BİR PARTİ KALMAYACAK 3 4 Yanıtla DEFATLE: CAHP ASLA İKTİDAR OLMAZ KATLETDİKLERİ HOCALARIN BEDDUALARI UUSLERİNDEDİR BEDİUZZAN HAZRETLERİ ASLA CAH İKTİDAR OLAMAZ DİYOR BEDDUALI PARTİ BU . 9 5 hoca mı ahahahha: din tüccarlarına dolandırıcılara hoca diyenler olduğu sürece bu ülke 1 karış ilerleyemez o fırsat elimize geçsin gene asarız emin ol 0 1
  • Cenk: Suna bak hele, bir turlu olgunlasmayan yanik kirmizili sonbahar domatesi 3 0 Yanıtla
  • kara celal: ne otuzu arkadaş elli yıldır elli.. 2 0 Yanıtla
  • MİSAFİR: 30 YIL SİYASETİ GECİNMEK İÇİN YAPTILAR ÜLKE SORUNLARINI TAKİP ETMEDİLER NASILSA ORDU VAR SORUN OLDUMU ONLAR DÜZELTİR YİNE TEMİZ KOLTUGA OTURURUZ YER İÇERİZ BABADAN OGULA MİRASMI BU 50 SENE SİZLERİMİ GÖRECEGİZ .BU GÜNKÜ PROGLEMLER SİZDEN KALMADIR YAPTIGINIZ HATALARDANDIR HAKLKI BEZDİRDİMİ PARTİ KALMAZ SÖNER YOK OLUR..GEÇİ KOLTUK KİMSEYE KALMAZYA 0 0 Yanıtla
  • GATHİB, sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm çalışmalarına devam ediyor
    10:47 GATHİB, sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm çalışmalarına devam ediyor

    Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri bünyesindeki Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB), Gaziantep Üniversitesi iş birliğiyle pilot bir proje başlattı. Proje kapsamında, iklim değişikliği, yeşil enerji, yeşil dönüşüm ve sürdürülebilirlik alanlarında eğitim faaliyetleri düzenlenecek. Bu çalışmaların, geleceğin üretim modellerine ayak uydurmak ve Avrupa pazarında rekabet edebilmek için önemli bir fırsat olduğu belirtiliyor.

  • Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Gözaltına Alındı
    10:46 Çanakkale'de Toprak Kayması Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Gözaltına Alındı

    Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Kangırlı köyünde tarlada hayır çeşmesi için su kanalı açıldığı sırada meydana gelen toprak kayması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve kepçe operatörü gözaltına alındı.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin ve Adana arasındaki tren seferlerini durdurdu
    10:46 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin ve Adana arasındaki tren seferlerini durdurdu

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin ve Adana arasında faaliyet gösteren tren seferlerinin 22 Nisan itibarıyla 2 yıl süreyle durdurulması kararının ardından Mersin-Yenice arasında faaliyet gösteren 141 No'lu hattın ve Tarsus-Yenice arasında faaliyet gösteren 264 No'lu hattın sefer sayısını artırdı.

  • Eskişehir'de Bin 673 Adet Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı
    10:45 Eskişehir'de Bin 673 Adet Sentetik Ecza Hapı Ele Geçirildi, 1 Kişi Tutuklandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda bin 673 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde girişini engellemek amacıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli çalışma yaptı. Yakalanan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Gaziantep'te Hatalı Park Yapan 186 Araça 818 Bin 340 TL Cezai İşlem Uygulandı
    10:44 Gaziantep'te Hatalı Park Yapan 186 Araça 818 Bin 340 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen denetimlerde, hatalı park nedeniyle bin 186 araca toplamda 818 bin 340 Türk Lirası tutarında cezai işlem uygulandı. Kent genelinde trafik düzenini ve güvenliğini sağlamak amacıyla yapılan denetimlerde, kurallara uymayan sürücüler hakkında gerekli yasal işlemler titizlikle yürütüldü. - GAZİANTEP

  • Malatya'da operasyonda gümrük kaçağı telefonlar ve aksesuarlar ele geçirildi
    10:44 Malatya'da operasyonda gümrük kaçağı telefonlar ve aksesuarlar ele geçirildi

    Malatya'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 4 adet Apple logolu kablosuz kulaklık, 1150 adet Apple logolu cep telefonu kılıfı, 30 adet Apple logolu şarj seti, 55 adet Apple logolu şarj kablosu ve 4 adet cep telefonu ele geçirildi. Olaylarda gözaltına alınan 2 zanlıya 5607 SKM'den işlem yapıldı. - MALATYA

  • Kayseri Atletikspor, U16 Türkiye Şampiyonası'na Kırşehir'de başlıyor
    10:43 Kayseri Atletikspor, U16 Türkiye Şampiyonası'na Kırşehir'de başlıyor

    Kayseri Atletikspor, 2023-2024 sezonu U16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ilk maçına bugün Kırşehir'de çıkacak. Kayseri temsilcisi, Ankara Alkula Gençlik ve Spor ile Ahi Evran Stadı'nda karşılaşacak. Birinci Kademe maçları sonunda grup birincisi olan takımlar ikinci kademe için mücadele edecek.

  • Kış uykusundan uyanan ayılar Bingöl'de görüntülendi
    10:42 Kış uykusundan uyanan ayılar Bingöl'de görüntülendi

    Bingöl'de karların erimesiyle birlikte kış uykusundan uyanan ayılar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Ayılar, bir aracın önünden kaçarak ormanlık alana girdi. Ayıların kış uykusundan sonra yerleşim yerlerine kadar inmesi ise dikkat çekti.

  • Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı: Stadyum konusunda elimiz güçlenecek
    10:42 Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı: Stadyum konusunda elimiz güçlenecek

    Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, futbol takımını bir üst lige çıkarınca stadyum konusunda ellerinin güçleneceği düşüncesine sahip olduğunu söyledi. Kulüp, 25 yıldır kendi stadyumuna kavuşmak için mücadele ediyor.

  • Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Bulutistan Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Özölçer'i Ziyaret Etti
    10:41 Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Bulutistan Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Özölçer'i Ziyaret Etti

    Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir ve Bulutistan Yönetim Kurulu üyeleri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer'i ziyaret etti. Rektör Özölçer, konuklarının ticaret ve teknoloji alanındaki çalışmalarını dinledi ve ziyaretten memnuniyetini dile getirdi. Heyet, Rektör Özölçer'e misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.

  • Niğde İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timleri 160 olayı aydınlattı
    10:41 Niğde İl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timleri 160 olayı aydınlattı

    Niğde İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında faaliyet gösteren Jandarma Olay Yeri İnceleme Timleri, 01 Ocak-31 Mart tarihleri arasında hırsızlık, mala zarar verme, öldürme, uyuşturucu madde ve trafik kazaları gibi 160 olayın aydınlatılmasını sağladı. Ekipler, parmak izi, biyoloji, kimya, iz inceleme ve balistik konularında teknik inceleme yaparak suçluların izlerini tespit etti.


Advertisement