Kasaplar Odasından Nazilli Belediye Başkanı Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kasaplar Odasından Nazilli Belediye Başkanı Alıcık'a Ziyaret

Kasaplar Odasından Nazilli Belediye Başkanı Alıcık\'a Ziyaret

Nazilli Lokantacılar ve Kasaplar Odası yeni yönetim kurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

20.02.2014 21:43  Güncelleme: 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Lokantacılar ve Kasaplar Odası yeni yönetim kurulu, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti.

Nazillli Lokantacılar ve Kasaplar Odası yeni Başkanı Mahmut Arslan, Başkan Vekili İbrahim Arık, Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Şen, Memduh Kahveci, Hasan Efe ve Mehmet Şensoy'un yanı sıra esnaflardan Levent Yalvaç, Kamil Arık, Mehmet Mor, Mehmet Gürsoy ve Kasap Şükrü Bilir Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile tanışan Başkan Alıcık kendilerine başarılar diledi. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alıcık, Nazilli Lokantacılar ve Kasaplar Odasının her zaman belediye olarak yanlarında olduğunu, sıkıntı ve sorunlarının çözümlerinde belediye olarak takipçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni Başkan Mahmut Arslan ise; "Yeni yönetim kurulu üyelerimiz ve kasap arkadaşlarımızla Nazilli Belediye Başkanımız Haluk Alıcık'ı ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında kasap ve celep üyelerimizin sorunlarını ilettik. Ayrıca Nazilli'deki mezbahalarımızın yenden düzenlenmesi konusunda taleplerde bulunduk. Kendisi Yeni oluşumuzla tanışmaktan memnun olduğu gibi sorunlarımızın da en kısa süreçte giderileceği konusunda bize gerekli sözleri verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasaplar Odasından Nazilli Belediye Başkanı Alıcık'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement