Kasgeg Kastamonu Şubesi'nin Yeni Başkanı Ergülenoğlu Oldu - Son Dakika
Yerel

Kasgeg Kastamonu Şubesi'nin Yeni Başkanı Ergülenoğlu Oldu

Kasgeg Kastamonu Şubesi\'nin Yeni Başkanı Ergülenoğlu Oldu

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Kastamonu Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu’nda Av. Özgür Ergülenoğlu, sezimi kazanarak yeni başkan oldu.

24.10.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği (KASGEG) Kastamonu Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu'nda Av. Özgür Ergülenoğlu, sezimi kazanarak yeni başkan oldu.

Uğurlu Konakları'nda gerçekleşen KASGEG Kastamonu Şubesi Olağanüstü Genel Kurulu'nda konuşan KASGEG Genel Başkanı Zafer Küçükşabanoğlu, Kastamonu Şubesi Kurucu Başkanı Gökhan Çağın'a ve Yönetim Kuruluna bu güne kadar yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti. Bu süreçte KASGEG'in gerçekleştirdiği faaliyetlerle Kastamonu'da ciddi bir karşılığı olduğunu belirten Küçükşabanoğlu, İstanbul, Ankara ve Kastamonu'daki 200'ü aşkın üyeleriyle birlik ve beraberlik içinde Kastamonu'ya hizmet için elerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve göstermeye de devam edeceklerini kaydetti.

KASGEG'in Kastamonu'nun geleceğini düşündüğünü ve bu kapsamda şehirde birçok konunun öncüsü olduklarına dikkat çeken Küçükşabanoğlu, şehrin tanıtımı için kurumsal bir logosunun olması konusunda çaba sarf ettiklerini, Kastamonu'nun 2023 ve 2030 hedefleri belirleyip açıklayacaklarını, havayolu şirketlerinin İzmir ve Antalya seferler düzenlemesi konusunda girişimci olacaklarını kaydetti.

Küçükşabanoğlu, en önemli projelerinin gençlere iş ve staj imkanı sağlamak için kuracakları olan KASGEG Akademi olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "Bugün Kastamonu'ya hizmet yarışında Kastamonu Şubemizde bayrak değişimi yaşıyoruz ve bayrağı Özgür kardeşimiz ve ekibi devir alıyor. Ben Özgür kardeşimizin ve ekibinin KASGEG bayrağını daha da yükseğe taşıyacağına inancım tam. Kendilerine başarılar diliyoruz ve çalışmalarında her zaman yanında olacağımızın sözünü veriyorum"

KASTAMONU ŞUBE YENİ BAŞKANI AV. ÖZGÜR ERGÜLENOĞLU OLDU

Tek liste ile gidilen seçimde oy birliği ile KASGEG Kastamonu Şubesinin yeni Başkanı seçilen Av. Özgür Ergülenoğlu ise, amacının yönetim kurulu ile birlikte Kastamonu'nun gelişimine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Ergülenoğlu, şunları kaydetti: "Dernekte bulunan arkadaşlarımın derdi hep Kastamonu. Kastamonu tarihi önemi de olan bir memleket. Kurtuluş Savaşı yıllarında işgal görmemesine rağmen Çanakkale'de en çok şehit veren illerden biri. O yıllarda Açıksöz Gazetesi gibi yayın organları ile kurtuluş savaşının taban düşüncesini oluşturan bir memleket. Bizler de gençler olarak şehrin gelişimine katkı vermek zorundayız"

Başkan olarak yönetimi ile gerçekleştireceği projelerinden de bahseden Ergülenoğlu, KASGEG Bilgi Birikimi Toplantılarının devam edeceğini, derneğin gerçekleştirmiş olduğu ve Kastamonu için değerli projeler olan 'Kastamonu İçin Bir Hayalim Var' ve 'Kastamonu Logosunu Belirliyor' projelerinin takibini sürdüreceklerini belirtti.

Başkanlık döneminde derneğin sosyal faaliyetlere ve eğitim çalışmalarına da yer vereceklerini belirten Av. Özgür Ergülenoğlu, "Genel Başkanımız Zafer Küçükşabanoğlu öncülüğünde tüm dernek üyesi arkadaşlarımla birlikte Kastamonu'ya hizmet edeceğiz. Kongremiz Kastamonu Genç Girişimciler Derneği'ne, Kastamonu'muza hayırlı olsun" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasgeg Kastamonu Şubesi'nin Yeni Başkanı Ergülenoğlu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement