Kasiad Moğalistan İş Gezisinden Döndü - Son Dakika
Yerel

Kasiad Moğalistan İş Gezisinden Döndü

Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD) gıda ve tekstil sektöründeki işadamları ile gerçekleştirdiği Moğalistan iş gezisinden döndü.

10.12.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Safranbolu İşadamları Derneği (KASİAD) gıda ve tekstil sektöründeki işadamları ile gerçekleştirdiği Moğalistan iş gezisinden döndü.

KASİAD Derneği tarafından yapılan açıklamada, 4 gün süren gezide Moğalistan'daki alanında en büyük gıda toptancıları, e-ticaret sitesi sahipleri tekstilcilerin bulunduğu 30'an fazla işadamı ile görüşmeler yapıldığı,Ulan Bator Ticaret Odası ile ikili görüşmeler gerçekleştrildiği belirtildi.

Açıklamada programın verimli geçtiği Moğalistan'a gıda ürünlerinin satılması ile ilgili anlaşmaya varıldığı, iş elbiselerinin yapılması ile ilgili olarakta görüşmelerin devam ettiği de kaydedildi.

Açıklamalarda, KASİAD 'ın önümüzdeki aylarda da özellikle Afrika ülkelerinin programa dahil edildiğini de belirterek, " İşadamlarımızın pazarlarını büyütmek ve çeşitlendirmek ve ülkemizde olabilecek muhtemel pazar daralmalarından üyelerimizin ve Karabük iş dünyasının etkilenmesinin önüne geçmek için özellikle de TUSKON'un networkundan yararlanarak iş gezierinin düzenleneceği" ifade edildi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasiad Moğalistan İş Gezisinden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement