Kaşıbeyaz, Fast Food Sektörüne Giriyor - Son Dakika
Ekonomi

Kaşıbeyaz, Fast Food Sektörüne Giriyor

Kaşıbeyaz, Fast Food Sektörüne Giriyor

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, ’Kaşıbeyaz Food Point’ markasıyla fast food alanında büyüme kararı aldı.

24.04.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 'Kaşıbeyaz Food Point' markasıyla fast food alanında büyüme kararı aldı.

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, 2015 yılını büyüme yılı olarak belirledi. Atatürk'ün lokantası olarak da bilinen ve Ankara'nın simge mekanlarından biri olan Atatürk Orman Çiftliği Merkez Lokantası ihalesini kazanarak şube sayısını 7'ye çıkaran Kaşıbeyaz Lezzet Grubu, yeni bir markası 'Kaşıbeyaz Food Point' ile fast food alanında büyüme kararı aldı. İlk şubesi haziran ayının ilk haftasında açılacak Kaşıbeyaz Food Point'ler ile Kaşıbeyaz Güneydoğu mutfağının en önemli lezzetlerini fast food olarak sunmaya başlayacak.

Kaşıbeyaz Food Point'in bu yılki yatırım maliyetini 10 milyon TL olarak belirlerken, Kaşıbeyaz Food Point'in ilk durağı Kemerburgaz ise 1 milyon TL yatırımla hayata geçecek. Kaşıbeyaz Food Point'lerde, çiğ köfte, içli köfte, lahmacun, baklava, künefe, katmer, döner ve kebap dürüm çeşitleri olmak üzere 8 ürün sunulacak.

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Kaşıbeyaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kaşıbeyaz Food Point markamızın ilk şubesini Kemerburgaz olarak belirledik. Çünkü Kemerburgaz, kebap kültürünün hakim olduğu bir fast-food restoranına ihtiyaç duyuyordu. Yapılan araştırmalara göre her 10 kişiden 4'ü dışarıda yemek yiyor. Ben bu rakamın daha da yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle fast-food alanında yer almamız gerektiğine ve geleneksel lezzetlerimizi sağlıklı fast-food anlayışıyla misafirlerimizin beğenisine sunmaya karar verdik. İlk şubemizi Kemerburgaz'da haziran ayının ilk haftasında açacağız. Yıl içerisinde Bahçeşehir, Başakşehir, Ataşehir, Bağdat Caddesi ve İstiklal Caddesi olmak üzere markamıza 5 şube daha katacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kaşıbeyaz, Fast Food Sektörüne Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz
    17:35 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Laz'ıyla, Çerkez'iyle biriz, beraberiz

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt'in Kurtalan ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez gibi farklı etnik gruplara ayrım yapmadıklarını ve birlikte olduklarını belirtti. Yılmaz, terörün sona erdiği ve huzur ortamının egemen olduğu bir ortamda özel sektör yatırımlarının da bölgeye gelmeye başladığını söyledi. Ayrıca, çocuklara iyi eğitim verdiklerini ve mezhep, etnik ve dini ayrımcılığa karşı olduklarını vurguladı.


Advertisement