Kasımpaşa Hazırlık Maçında İnter Bakü'ye 2-1 Mağlup Oldu - Son Dakika
Güncel

Kasımpaşa Hazırlık Maçında İnter Bakü'ye 2-1 Mağlup Oldu

Kasımpaşa Hazırlık Maçında İnter Bakü\'ye 2-1 Mağlup Oldu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Bolu'nun Gerede İlçesi'nde sürdürdüğü kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçı yaptığı Azerbaycan ekibi İnter Bakü takıma 2-1 mağlup oldu.

14.07.2016 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa Bolu'nun Gerede İlçesi'nde sürdürdüğü kamp çalışmaları kapsamında hazırlık maçı yaptığı Azerbaycan ekibi İnter Bakü takıma 2-1 mağlup oldu.

Kasımpaşa, Bolu'nun Gerede İlçesi'ndeki Green Park Otel'de sürdürdüğü kampın 6'ncı gününde Azerbaycan ekibi İnter Bakü ile hazırlık maçı yaptı. Otel sahasında gerçekleştirilen mücadeleye Kasımpaşa, Emirhan Emir, Onur Ural, Şeyhmus Atuğ, Mert Kula, Ferhat Kiraz, Ufuk Akyol, İlkan Çavuş, Hakan Demir, Hasan Bilal, Burhan Karasu ve Ali Göçmen 11'i ile başladı.

İnter Bakü ise, Agayev, Qırtımov, Skalatake, Xizanişvili, Quliyev, Alxazov, Abuşev, Seyidov, Hacıyev, Abbasov, Rauf Aliyev 11'i ile sahada yerini aldı. Maçın ilk yarısı 13'üncü dakikada Hacıyev ve 41'inci dakikada Skalateke'nin golleriyle İnter Bakü'nün üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya her iki takım da farklı kadrolarla çıkarken, Kasımpaşa 68'inci dakikada Arda Kürşat Kaya'nın golüyle skoru 2-1'getirdi. Mücadele İnter Bakü'nün 2-1'lik üstünlüğü ile son buldu.

ÇALIMBAY: OYUNCU ALMAMIZ GEREKİYOR

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, istemedikleri skorla sonuçlanan bir hazırlık maçı oynadıklarını söyledi. Sahada özellikle genç oyunculara şans verdiğini belirten Çalımbay, "Genç arkadaşlarımızı oynattık. Onlar da ellerinden geleni yaptılar. Bizim çok memnun olduğumuz bir maç olmadı. Ama bu arkadaşlarımızı da görmek zorundaydık. Böyle bir maç oynadık. Adı üstünde hazırlık maçı. Kadromuz yeterli değil. Bir an önce oyuncu almamız gerekiyor" dedi.

Çalımbay, Adanaspor ile de bir hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, "Adanaspor maçında yine genç takımdan aldığımız arkadaşlarımızla karma kadro çıkacağız. Sonra zaten 23'ünde Viyana'ya gideceğiz. Asıl orada oynayacağımız maçlar bizim için çok önemli. Onları da en iyi şekilde bitirip döneceğiz" diye konuştu.

- Bolu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kasımpaşa Hazırlık Maçında İnter Bakü'ye 2-1 Mağlup Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement