Kasımpaşa'nın Nevşehir Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Kasımpaşa'nın Nevşehir Kampı Sona Erdi

Kasımpaşa\'nın Nevşehir Kampı Sona Erdi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa’nın Nevşehir kampı sona erdi.

15.07.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa'nın Nevşehir kampı sona erdi. İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gidecek olan lacivert-beyazlılar, 31 Temmuz tarihine kadar hazırlıklarını bu ülkede sürdürecek.

2015-2016 sezonu öncesinde ilk etap hazırlık kampını Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleştiren Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da kamp sona erdi. Sabah yaptığı ter antrenmanının ardından İstanbul'a hareket eden lacivert-beyazlılarda, teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolculara iki gün izin verdi. Bayramın ikinci günü olan 18 Temmuz Cumartesi günü kendi tesislerinde toplanacak olan Kasımpaşa, ikinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'ya gidecek ve 31 Temmuz 2015 tarihine kadar burada çalışacak.

Nevşehir kampında Azerbaycan 1. Lig ekibi Hazar Lenkeran ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını 2-0 kazanan lacivert-beyazlı ekipte teknik direktör Rıza Çalımbay, takımdaki eksiklikleri de görme fırsatı buldu.

Takımının henüz istediği seviyede olmadığını ve Avusturya kampının büyük önem taşıdığını ifade eden Çalımbay, yeni sezon hedeflerini ise ilk 10 takım içerisinde yer almak olarak açıkladı. Çalımbay, "Hedeflerimiz var ama çok eksikliklerimiz var. Hedefimize ulaşmak için transfer yapmalıyız" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kasımpaşa'nın Nevşehir Kampı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement