Kask Takmayan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kask Takmayan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Kask Takmayan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı

Edirne'nin İpsala ilçesinde devrilen motosikletin sürücüsü 61 yaşındaki Veli Karataban ağır yaralandı.

26.11.2014 16:34  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin İpsala İlçesi'nde devrilen motosikletin sürücüsü 61 yaşındaki Veli Karataban ağır yaralandı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında, İpsala İlçesi'ne bağlı Kumdere Köyü Çamlık mevkiinde meydana geldi. Kumdere Köyü'nden İpsala yönüne giden Veli Karataban idaresindeki 22 PB 084 plakalı motosiklet, köy çıkışında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Motosikletten düşen ve kask takmadığı belirtilen Karataban, başını asfalta çarparak ağır yaralandı. Veli Karataban, olay yerine çağrılan ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Motosikletini bir hafta önce aldığı öğrenilen Karataban'ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. - İpsalaedirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kask Takmayan Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile Görüştü
    17:23 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı ile Görüştü

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile gerilim ve bölgedeki gelişmeleri değerlendirmek üzere bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

  • Siirt'te aranan hükümlü yakalandı
    17:23 Siirt'te aranan hükümlü yakalandı

    Siirt'te hakkında 11 yıl 10 ay hapis cezası ve arama kaydı bulunan S.G, Kurtalan ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi
    17:23 CHP'nin eski TBMM Grup Amirliği Levent Bayraktar'ın cenazesi toprağa verildi

    CHP'nin uzun yıllar TBMM Grup Amirliği yapan Levent Bayraktar'ın cenazesi, Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törenin ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze aracına omuz vererek Bayraktar'ı son yolculuğuna uğurladılar.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarım Fuarında Yoğun İlgi Gördü
    17:17 Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarım Fuarında Yoğun İlgi Gördü

    Aydın'da düzenlenen Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'nda Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı stant, drone ile gübre uygulama, hayvancılık ve arıcılık alanındaki destekleri ve Halk Ege Et'in çalışmalarıyla büyük beğeni topladı.

  • Bozüyük Belediyesi Sinek ve Haşere İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor
    17:15 Bozüyük Belediyesi Sinek ve Haşere İlaçlama Çalışmalarına Devam Ediyor

    Bozüyük Belediyesi ilaçlama ekipleri, yaz aylarında artan sinek, sivrisinek ve karasinek gibi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, sulak alanlar, mazgallar, kanal çevreleri, yeşil alanlar ve ağaçlık bölgelerde düzenli olarak ilaçlama yaparken, ayrıca park, bahçe ve yeşil alanlarda bitki ilaçlaması ve kene ilaçlaması da gerçekleştiriyor. İlaçlama çalışmalarında çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor.

  • Malatya'da dünya mutfakları yemek yarışması düzenlendi
    17:14 Malatya'da dünya mutfakları yemek yarışması düzenlendi

    Malatya'nın Kale ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemek yarışmasında, Aslantepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği öğrencileri kıyasıya mücadele etti. Yarışmanın jürisinde ise Kaymakam, Belediye Başkanı, Üniversite Rektör Yardımcısı ve İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı yer aldı.


Advertisement