Kaski'de İhale - Son Dakika
Yerel

Kaski'de İhale

Kaski\'de İhale

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce “Pınarbaşı-Sarız ilçeleri merkez ve köylerdeki içmesuyu tesislerinin tamir ve tadilatlarının yapım işi” ihalesinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.

11.11.2014 08:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce "Pınarbaşı- Sarız ilçeleri merkez ve köylerdeki içmesuyu tesislerinin tamir ve tadilatlarının yapım işi" ihalesinin açık ihale usulüne göre gerçekleştirilerek teklif fiyatlarının toplandığı belirtildi.

Söz konusu ihalenin, Yönetim Kurulu Toplantı Salonu'nda yapıldığını ve KASKİ'nin resmi web sayfasından (www.kaski.gov.tr) canlı olarak yayınlandığını belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanı ve üyeleri ile katılımcılar huzurunda yapılan ihale hakkında şunları söyledi:

"- Pınarbaşı - Sarız ilçeleri merkez ve köylerdeki içmesuyu tesislerinin tamir ve tadilatlarının yapım işi ihalesine 5 firma katıldı. Bunlardan; Açılım İnşaat 1.647.000,00 lira, Korkmazlar İnşaat 1.725.000,00 lira, Effe Yatırım 1.738.891,38 lira, Gam İnşaat 1.790.000,00 lira, Ülker Taahhüt ise 1.792.792,00 lira teklif etti."

Batukan; ihale sonucunun komisyon üyelerinin yapacağı değerlendirme sonrasında belirleneceğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaski'de İhale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement