Kastamonu - Cinayet Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kastamonu - Cinayet Anı Güvenlik Kamerasında

Kastamonu - Cinayet Anı Güvenlik Kamerasında

Cinayet anı güvenlik kamerasında Kastamonu'da, 51 yaşındaki Tahir Soytürk'ün, yolcu taşıma konusunda tartıştığı 62 yaşındaki Hayati Gömeçci'yi tabanca ile öldürme anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

19.01.2016 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cinayet anı güvenlik kamerasında

Kastamonu'da, 51 yaşındaki Tahir Soytürk'ün, yolcu taşıma konusunda tartıştığı 62 yaşındaki Hayati Gömeçci'yi tabanca ile öldürme anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Olay, önceki gün Kuyudibi Caddesi'nde meydana geldi. Yukarı Kuyucak Köyü'nde oturan Tahir Soytürk ve Hayati Gömeçci'nin arası, daha önce köy ile şehir arasında minibüsleriyle yolcu taşıma konusunda tartışmaları sonucu açıldı. Bu yüzden minibüsünü satan Soytürk, caddede Gömeçci ile karşılaşınca tartıştı. Kavgaya dönen olayda Tahir Soytürk, Hayati Gömeçci'yi tabanca ile ateş ederek öldürüp kaçtı. Tahir Soytürk, daha sonra polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Cinayet anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde Hayati Gömeçci'nin elinde bıçakla Tahir Soytürk'ün üzerine yürüdüğü, bunun üzerine Soytürk'ün de tabancasını çıkarıp ateşlediği görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu - Cinayet Anı Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement