Kastamonu Cinayet Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Cinayet Güvenlik Kamerasında

Kastamonu Cinayet Güvenlik Kamerasında

Kastamonu'da, torunundan ayrılıp başka birisiyle evlenen 35 yaşındaki Nesrin Maden'i adliye bahçesinde tabancayla yaralayıp eşi 38 yaşındaki Hüseyin Maden'i öldüren 74 yaşındaki Mustafa Velio'ya ömür boyu hapis cezası verildi.

19.12.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da, torunundan ayrılıp başka birisiyle evlenen 35 yaşındaki Nesrin Maden'i adliye bahçesinde tabancayla yaralayıp eşi 38 yaşındaki Hüseyin Maden'i öldüren 74 yaşındaki Mustafa Velio'ya ömür boyu hapis cezası verildi.

Olay, geçen yıl 18 Aralık'ta meydana geldi. Nesrin Maden, 42 yaşındaki Fehmi Çalan'dan boşandıktan sonra Hüseyin Maden ile evlendi. Torunu Fehmi Çalan ile adliyeye giden Mustafa Velio, başka bir dava nedeniyle adliyeye gelen Nesrin Maden ile Hüseyin Maden'e tabanca ile ateş etti. Hüseyin Maden ölürken, Nesrin Maden yaralı kurtuldu.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Mustafa Velio ve Fehmi Çalan, karar duruşmasında son kez hakim karşısına çıktı.

Mahkeme heyeti, sanık Mustafa Velio'ya, 'tasarlayarak kasten adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, Nesrin Maden'i yaralamaktan 5 yıl 4 ay, ruhsatsız silah taşımaktan ise 1 yıl hapis ve 600 lira adli para cezası verdi. Fehmi Çalan ise eylemi yardım aşamasında kaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Dava dosyasında yer alan olaya ilişkin güvenlik kamera görüntülerinde Mustafa Velio'nun tabanca ile Maden çiftini vurması, polisin Velio'ya müdahalesi, sağlık görevlilerinin de yerde vurulan çifte müdahalesi yer alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu Cinayet Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı: 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma'
    11:18 Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı: 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma'

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polis, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardı. Polis ile motokurye arasındaki diyalog kask kamerasına yansıdı. Polis, kuryeye 'Üç kuruş için canını tehlikeye atma' dedi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi
    11:18 Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Programı kapsamında bir alışveriş merkezinde Siberay Çizgi Filmini izlemeye gelen öğrencilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla afiş broşür çalışması yaptı. Ardından Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında seminer düzenlendi. Toplamda 410 kişi seminerden yararlandı.

  • Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
    11:18 Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

    Aksaray-Adana kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Murat Tohurucu yönetimindeki yolcu otobüsü ile Muhammet Tezcan yönetimindeki tır çarpıştı. Kazada, otobüs sürücüsü ve 2 yolcu yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe İlçe Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Düzenledi
    11:17 Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe İlçe Müdürleri ve Mahalle Muhtarlarıyla Koordinasyon Toplantısı Düzenledi

    Bozdoğan Kaymakamı İbrahim Gökçe, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak, hizmetleri daha etkili kılmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla ilçe müdürleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, mahalle muhtarlarının sunduğu bilgilerin ilçe yöneticileriyle birlikte çözüm yolları bulmak için değerlendirileceği ve Kaymakam Gökçe'nin ilçe yönetimiyle birlikte daha iyi hizmetler sunmak adına koordineli bir çalışma içinde olacaklarını belirttiği ifade edildi.


Advertisement