Kastamonu'da 2 Kardeşin Öldüğü Yol Verme Kavgası Kamerada - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da 2 Kardeşin Öldüğü Yol Verme Kavgası Kamerada

Kastamonu\'da 2 Kardeşin Öldüğü Yol Verme Kavgası Kamerada

Kastamonu'da 2 kardeşin öldüğü yol verme kavgası kameradaKASTAMONU'da, 59 yaşındaki Nail Ayvaoğlu'nun, Kurban Bayramı'nın 1'nci günü yol verme kavgasında 25 yaşındaki Çağlar ve 20 yaşındaki Çağrı Şehirlioğlu kardeşleri tabanca ile öldürdüğü olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

23.09.2016 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da 2 kardeşin öldüğü yol verme kavgası kamerada

KASTAMONU'da, 59 yaşındaki Nail Ayvaoğlu'nun, Kurban Bayramı'nın 1'nci günü yol verme kavgasında 25 yaşındaki Çağlar ve 20 yaşındaki Çağrı Şehirlioğlu kardeşleri tabanca ile öldürdüğü olayın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Bayramın ilk günü 12 Eylül'de kent merkezinde meydana gelen olayda sürücüler Nail Ayvaoğlu ile Çağlar Şehirlioğlu, iddiaya göre yol verme meselesinden tartıştı. Nail Ayvaoğlu, tartışma sırasında ailesiyle bayram ziyaretine giden Çağlar Şehirlioğlu ve yanında bulunan kardeşi Çağrı Şehirlioğlu'nu tabanca ile vurarak öldürdü. Olayda, Çağlar Şehirlioğlu'nun eşi Aynur, annesi Tekgül Şehirlioğlu ile kavgayı ayırmaya çalışan Cihan Yurdagül de vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı.

Olayın ardından yanındaki oğlu ve gelini ile birlikte kaçan Nail Ayvaoğlu, polis tarafından yakalandı. Nail Ayvaoğlu tutuklanırken, oğlu ve gelini serbest bırakıldı.

CİNAYET ANI KAMERADA

Olayla ilgili soruşturma sürürken, cinayet anına ilişkin güvenlik kamera görüntüleri dosyaya delil olarak konuldu. Caddedeki bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde Nail Ayvaoğlu'nun, Çağlar Şehirlioğlu'nu kovalarken arkasından tabanca ile ateş ettiği, ardından orta refüje geldiğinde durup arkasından gelen ve kendisine engel olmak isteyen kardeşi Çağrı Şehirlioğlu'na ateş ettiği görülüyor. Çağrı Şehirlioğlu'na yere düştükten sonra da ateş eden Nail Ayvaoğlu, daha sonra yanına gelen oğlu ile birlikte soğukkanlı bir şekilde olay yerinden uzaklaşırken kameraya yansıdı.

OLAY ANLIK GELİŞTİ, SAĞLIKLI DÜŞÜNEMEDİM'

İki kardeşi öldüren, 3 kişiyi yaralayan Nail Ayvaoğlu polise verdiği ilk ifadesinde ise aracın torpidosunda bulunan gelinine ait tabancayı alıp uyarı amacıyla iki el havaya ateş ettiğini söyledi. Ayvaoğlu, "Ateş edince diğer araçtakiler bana saldırdı, elimdeki silahı almak istediler. O sırada silah ateş aldı. Fakat kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Ben o sırada aldığım darbelerden dolayı kendimden geçtim ve ne yaptığımı hatırlamıyorum. Bu şahısları görsem tanıyamam çünkü olay bir anda gerçekleşti. Bu olaydan dolayı pişmanım. Anlık gelişen bir olay olduğu için sağlıklı düşünemedim. Kendimi ve oğlumu kurtarmak için silahı kullanmak zorunda kaldım" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da 2 Kardeşin Öldüğü Yol Verme Kavgası Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement