Kastamonu'da 7 Bin 763 Liseliye Uyuşturucu Eğitimi - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da 7 Bin 763 Liseliye Uyuşturucu Eğitimi

Kastamonu\'da 7 Bin 763 Liseliye Uyuşturucu Eğitimi

Kastamonu'da 2013 yılında liselerde düzenlenen 50 madde bağımlılığı seminerinde 7 bin 763 öğrenciye bilgi verildiği bildirildi.

28.01.2014 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da 2013 yılında liselerde düzenlenen 50 madde bağımlılığı seminerinde 7 bin 763 öğrenciye bilgi verildiği bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin, uyuşturucu ile mücadele kapsamında kentte yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verildi. Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen çalışma kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerdeki liselerde 50 seminer düzenlendiği, 7 bin 763 öğrenciye madde ve madde bağımlılığı, uyuşturucuya iten nedenler, zararları ve alınacak önlemler konularında bilgi verildiği bildirildi.

Açıklamada ayrıca Kastamonu Üniversitesi Fazıl Boyner Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü'nde madde bağımlılığının seçmeli ders olarak müfredata alınmasının görüşmeler sonucu sağlandığı, üniversitede bu dersi seçen öğrencilerin katılımı ile madde bağımlılığı konulu tiyatro gösterimi yapıldığı bildirildi.

2014-2015 döneminde de lise ve üniversite öğrencilerine madde bağımlılığı ile ilgili farkındalık eğitimleri verileceği ifade edildi. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da 7 Bin 763 Liseliye Uyuşturucu Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement