Kastamonu'da AK Parti Adayı Kazandı - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da AK Parti Adayı Kazandı

Kastamonu\'da AK Parti Adayı Kazandı

Kastamonu Belediye Başkanlığı seçimini, resmi olmayan sonuçlara göre MHP adayından 424 oy fazla alan AK Parti adayı Tahsin Babaş kazandı.

31.03.2014 00:20  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Belediye Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre MHP adayından 424 oy fazla alan AK Parti adayı Tahsin Babaş 20 MHP yönetimine son verdi.

20 YILLIK KALESİNİ KAYBETTİ

İnşaat teknikeri, evli ve 1 çocuk babası 47 yaşındaki Babaş'ın çekiştiği MHP adayı Hayati Hamzaoğlu ise ikinci sırada yer aldı. 20 yıldır MHP'de olan Kastamonu belediyesi AK Parti'ye geçmiş oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da AK Parti Adayı Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • ezo: SANADA BU YAKIŞIR KASTAMONU İŞTE ŞİMDİ MEMLEKETİMLE GURUR DUYDUM YA 19 40 Yanıtla ezo: gerimisin nesin zaten gurur duyuyordum benim memleketim neden akp li değil diye üzülüyordum artık üzülmüyorum dahada gururluyum anladınmı yavaş kılıklı 0 0 nb: sen bugune kadar o şanlı serefli, evliyalar diyarı şehitler mekanı cennetparçası ile gurur duymadıysan bundan sonrada duyma zaten. 0 0
  • EHACAT: ARTIK MİLLETİN NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLAMAN GEREKİYOR MHP. LİSELİ YILLARDA KALMIŞ HALA MHP SEVGİN, YÖNETİM ANLAYIŞIN, YÖNETİM KADRON SANA MİLLET ŞUNU DİYOR ARTIK AKILLI SİYASET, UZLAŞMACI YAPI VE GENÇ, DÜRÜST, DİNGİN VEDE VİZYON SAHİBİ BİR LİDER ZAMANI DİYOR. EL ÖPTÜRME HER NE KADAR HOŞUNA GİTSEDE ARTIK MİLLET EL ÖPMEK DEĞİL İKTİDAR VEDE MUHALEFETTE HER AÇIDAN AKILCI BİR SİYASET BEKLİYOR. BİR MHP Lİ OLARAK DİYORUM Kİ DEĞİŞİM HEMEN ŞİMDİ!!! 39 2 Yanıtla
  • SEZA: CUMHURBAŞKANLIĞIN hayırlı olsun sayın BAŞBAKANIM 14 11 Yanıtla

Advertisement