Kastamonu'da "Gezici Giyim Mağazası" Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da "Gezici Giyim Mağazası" Açıldı

Kastamonu'da Deniz Feneri Derneğince gezici giyim mağazası açıldı.

27.02.2015 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da Deniz Feneri Derneğince gezici giyim mağazası açıldı.

Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak, açılış töreninde yaptığı konuşmada, etkinliği Kastamonu'daki ihtiyaç sahibi vatandaşları sevindirmek için düzenlediklerini söyledi.

"Burada bin kardeşimizin yüreğine sevinç konacak" diyen Koçak, "Deniz Feneri, 2007'den beri gezici giyim mağazası yapıyor. Tamamı sıfır kıyafetlerle giyim mağazalarımızı açıyoruz. Deniz Feneri'nin bağışçılarına teşekkürü borç biliyorum" ifadesini kullandı.

Deniz Feneri İl Temsilcisi Halil Bitkin de mağdur insanlara yardımı sürdüreceklerini vurgulayarak, "Mahalle mahalle, sokak sokak gitmediğimiz yer kalmadı. Gücümüz yettiğince bu kardeşlerimize destek olmaya çalıştık. İnşallah Rabbim bu nefesi bize verdiği sürece bu yolda yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş da derneğe çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Bu iş tek başına olmaz, hep birlikte olur. Beraber yaşadığımız insanlar arasında kimse aç ve açıkta kalmasın. Yardım eden kuruluşları, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya davet ediyorum" çağrısında bulundu.

Törene Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Deniz Feneri Derneği Genel Müdürü Ali Karayılan, AK Parti İl Başkanı Halil Uluay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da 'Gezici Giyim Mağazası' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement