Kastamonu'da Kamyonet Takla Attı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Kamyonet Takla Attı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu\'da Kamyonet Takla Attı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kaza, sabah saatlerinde D-100 Karayolu Çorum Kavşağı'nda meydana geldi.

30.07.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, sabah saatlerinde D-100 Karayolu Çorum Kavşağı'nda meydana geldi. İstanbul'dan Samsun'a giden 31 yaşındaki Özcan Cemrek yönetimindeki 34 DY 6278 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atıp tekerleklerin üzerinde durabildi. Kazada, sürücü yaralanmazken, ayna araçta bulunan eşi 29 yaşındaki Aynur Cemrek hayatını kaybetti, oğlu 12 yaşındaki Muhammed Arif Cemrek ise yaralandı. Sürücü Özcan Cemrek'in, kaza yapan aracın önünde cansız bir şekilde yerde yatan ve üzeri bir örtü ile kapatılan eşinin cesedinin başında oturarak beklemesi yürekleri burktu. Kaza da yaralanan küçük çocuk, ambulansla Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken ölen Aynur Cemrek'in cesedi ise aynı hastanenin morguna konuldu. Durumu ciddi olan Muhammed Arif Cemrek, yapılan ilk tedavinin ardından Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapalı olan karayolu, aracın kaldırılmasıyla tekrar açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Kamyonet Takla Attı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement