Kastamonu'da Kaybolan Ali Çakır'ın Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Kaybolan Ali Çakır'ın Cesedi Bulundu

Kastamonu\'da Kaybolan Ali Çakır\'ın Cesedi Bulundu

Kastamonu’da 11 gün önce arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra ortadan kaybolan Ali Çakır'ın cesedine ulaşıldı.

15.03.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da 11 gün önce arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra ortadan kaybolan Ali Çakır'ın cesedine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre Kastamonu'da aynı köyden oldukları öğrenilen Mehmet K., Remzi A., Hüseyin S., Ali Çakır, Mehmet A.ve Tarık K., eğlenmek için Karaçomak Barajı'na gitti. Burada bir süre alkol alan arkadaşlar arasında tartışma çıttı. Tartışma büyümeden yatıştırılırken, grup daha sonra Şeyh köyüne geldi. Bu esnada grup arasında tekrar tartışma çıktı. Bu sefer tartışmanın büyümesi üzerine karşılıklı yumruklaşmalar oldu. İddialara göre bu esnada Hüseyin S., yanında bulundurduğu bıçağı çıkararak Ali Çakır ile yalnız kalmak için diğer arkadaşlarının yanlarından gitmesini istedi. Ali Çakır'ı bıçaklayarak öldüren Hüseyin S., cesedi bulunamaması için Ballık köyüne yakın bir dağa götürdü. Zanlı, burada üzerindeki elbiseleri çıkardığı cesedi dereye doğru yuvarladı. Zanlı daha sonra firar etti.

Olayın üzerinden 11 gün geçtikten sonra Hüseyin S. karakola giderek teslim oldu. Hüseyin S., ifadesinin alınmasının ardından cesedin bulunabilmesi için olay yerine götürüldü. Burada yapılan aramalar sonucunda Ali Çakır'a ait ceset, jandarma ekipleri tarafından güçlükle bulanabildi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından, ceset Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Cenazenin buradan da otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

Ali Çakır'a ait cesedin bulunması üzerine Hüseyin S. ile birlikte, Mehmet K., Remzi A., Mehmet A. ve Tarık K. de tekrar jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlıların, jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Kaybolan Ali Çakır'ın Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement