Kastamonu'da Nakliyeci, Tırını Sünnet Arabası Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da Nakliyeci, Tırını Sünnet Arabası Yaptı

- Kastamonu'da nakliyeci, tırını sünnet arabası yaptıKASTAMONU - Kastamonu'nun Daday ilçesinde kendine ait işyerinde nakliyecilik yapan vatandaş, oğlunun sünneti için tırını sünnet aracı yaptı.

31.07.2018 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Kastamonu'da nakliyeci, tırını sünnet arabası yaptı

KASTAMONU - Kastamonu'nun Daday ilçesinde kendine ait işyerinde nakliyecilik yapan vatandaş, oğlunun sünneti için tırını sünnet aracı yaptı.

Daday'da ikamet eden ve nakliyecilik yapan Tahir Çiftçi, sünnet olan çocuğu için tırı sünnet arabası yaptı. Kendisine ait şirkette tır şoförlüğü yapan Tahir Çiftçi ve Feride Çiftçi'nin 9 yaşındaki çocukları Metehan Çiftçi'nin sünnet düğününü gerçekleştirdi. Baba Tahir Çiftçi, kullandığı tırı süsleyerek sünnet arabası haline getirerek ilçede tur attı.

Bir süre tırla ilçede gezdirilen çocuğun sünnet düğünü Emir Bey At Çiftliğinde yapıldı. Baba Tahir Çiftçi, 20 yıldır tır şoförlüğü yaptığını ve çocuğunun sünnet düğününü de tırla yapmanın en büyük hayali olduğunu söyledi.

Çiftçi, "Herkes otomobille konvoy düzenliyor. Ben de değişiklik olsun diye tırı sünnet arabası yaptım. Darısı damatlıklarına inşallah. Nasip olursa o zaman da böyle bir farklılık yapmak isterim" diye konuştu.

Kastamonu\'da Nakliyeci, Tırını Sünnet Arabası Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da Nakliyeci, Tırını Sünnet Arabası Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement