Kastamonu'da Polis ve Jandarmadan Ortak Denetim - Son Dakika
Güncel

Kastamonu'da Polis ve Jandarmadan Ortak Denetim

Kastamonu\'da Polis ve Jandarmadan Ortak Denetim

Kastamonu'da polis ve jandarma ekiplerinin birlikte düzenledikleri denetimde trafikteki araç ve içerisindeki kişiler tek tek arandı.

29.08.2015 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da polis ve jandarma ekiplerinin birlikte düzenledikleri denetimde trafikteki araç ve içerisindeki kişiler tek tek arandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekipleri, son dönemde artan terör olayları nedeniyle Kastamonu- İstanbul Karayolu'nun 6'ncı kilometresinde saat 21.00-23.00 arasında trafikteki araç ve içerisindeki kişiler üzerinde denetim yaptı. Araç ve içerisindeki kişiler, ekipler tarafından arandı. Jandarmanın bomba aramada kullanılan köpeği 'Vahim' ve uyuşturucu bulmada eğitimli köpeği 'Hırçın' da denetimde kullanıldı. Kastamonu Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan da denetim noktasındaki polis ve jandarmayı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yoldan, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmanın sürekli olarak devam edeceğini söyledi. Yoldan'ın yanında getirdiği tatlı ve içecekler uygulamaya katılan görevlilere ve halka ikram edildi. 48 aracın durdurulduğu denetimde 112 kişi kontrol edilirken suç unsuruna rastlanmadı. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu'da Polis ve Jandarmadan Ortak Denetim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement