Kastamonu, Enduro Macera Sporları Festivaline Hazır - Son Dakika
Spor

Kastamonu, Enduro Macera Sporları Festivaline Hazır

Kastamonu, Enduro Macera Sporları Festivaline Hazır

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 4. ayağı ve Macera Sporları Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

18.08.2014 15:10  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde yapılacak olan Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 4. ayağı ve Macera Sporları Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

Azdavay Suğla Yaylası'nda 22-23 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Motosiklet (Enduro) Şampiyonası yarışmasının 4. ayağı için hazırlanan pist tamamlandı ve yarışma için Suğla Yaylası'na gelen sporcular pistte antrenman yapmaya başladılar. Pistin yapıldığı Azdavay Suğla Yaylası'nda ayrıca 21-22 Ağustos tarihleri arasında Karadeniz Havzası'nda Macera Turizm Ağının Geliştirilmesi Projesi kapsamında yapılacak Macera Sporları Festivali'nde Kastamonu Valiliği Enduro Yarışması ile Dağ Bisikleti Yarışması da düzenlenecek.

Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek bölgeye gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Kastamonu Valiliği, Azdavay Kaymakamlığı ve Azdavay Belediyesi'nin katkıları ile pisti çok kısa sürede bitirildiğini belirten Başkan Civelek, "21 Temmuz Çarşamba günü yapılacak olan süper enduro yarışmasının pisti şu anda bitmiş bulunmaktadır. Açılışı Sayın Valimiz tarafından yapılacaktır. Kastamonu Valiliği, Azdavay Kaymakamlığı ve Azdavay Belediyesi'nin katkıları ile çok kısa bir sürede Enduro pistinin Azdavay Suğla Yaylası'nda hazırlanmış olması Kastamonu için büyük kazanım olmuştur. Başta ilçem olan Azdavay ve Kastamonu için hayırlı olmasını diliyorum. Üç gün boyunca Suğla Yaylası'nda düzenlenecek yarışmalar haricinde belediyemizce at yarışları ve eski tarım aletlerimizden düvenle harman sürme gibi çeşitli etkinliklerimiz de yapılacaktır" diye konuştu.

Yarışma için Suğla Yaylası'na gelen Erdal Yavuz ise yarışmaya İstanbul'dan geldiğini belirterek, "Burada düzenlenecek olan yarışmalara katılmak için İstanbul'dan geldik. Parkur ve doğa gayet güzel. Bu tip aktivitelere devamlı katılmaya çalışıyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kastamonu, Enduro Macera Sporları Festivaline Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement