Kastamonu Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın Adı Sokağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın Adı Sokağa Verildi

Kastamonu Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız\'ın Adı Sokağa Verildi

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı sokağa verildiMuş'un Malazgirt İlçesi'nde geçen yıl 27 Temmuz'da PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı, Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde sokağa verildi.

09.06.2016 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı sokağa verildi

Muş'un Malazgirt İlçesi'nde geçen yıl 27 Temmuz'da PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısında şehit olan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı, Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde sokağa verildi. İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Malazgirt'te birlikte görev yaptığı Kulaksız'ın adının yazılı olduğu tabelayı sokağa asarken gözyaşlarını tutamadı.

Malazgirt'ten İnebolu'ya atanan Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, İnebolu Hükümet Konağı önündeki sokağa, Malazgirt'te birlikte çalıştığı şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın adı yazılı tabelayı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Erk ile birlikte astı. Şehit Arslan Kulaksız ile Malazgirt'te birlikte çalıştıklarını belirten Kaymakam Atasoy, "İlçeden ayrılmadan 15 gün önce Binbaşı Kulaksız ailesinin yanında hain bir saldırıda şehit edildi. Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız ile 2 yıllık bir dostluğumuz vardı. Yanımda dimdik ayakta duran, gecesini gündüzüne katarak 'devlet' diye bizi bilip 24 saat bizimle birlikte çalışan rahmetli, hem benim bir çalışma arkadaşım hem de en yakın dostumdu. Çok büyük emekleri var. Biz orada sırt sırta vererek tüm güvenlik güçlerimizle birlikte çalıştık. Rahmetli binbaşımı eşinin gözü önünde kahpece şehit ettiler. Tabii bunu yaşamak lazım, anlatmak çok güç. Bu bir vefa borcudur ve vefa bitmez. Ne olursa olsun vefa, dostluklar hiç unutulmaz" dedi.

Konuşurken gözleri dalan Kaymakam Atasoy, şöyle devam etti:

"Her gün Malazgirt'te benim yanımdaydı bizde burada hergün ismini yaşatacağız. Hükümet Konağı önünde bu sokağa ismini verdik. O yüzden ismini yaşatmak çok önemli. Şehitlerimize sahip çıkmamız gerekiyor arkadaşlar. Her gün şehidimiz oluyor, ailelerine destek vermemiz, onların yanında olmamız gerekiyor. Onlara ne kadar şükranlarımızı sunsak boş. Lafta değil yanlarında olmamız gerekiyor. Aynısı benim başıma gelse onun da yapacağından yüzde yüz eminim. Dolayısıyla biz devlet olarak birliğimizi beraberliğimizi ahde vefamızı da göstermek zorundayız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız'ın Adı Sokağa Verildi - Son Dakika


Advertisement