Kastamonu Umut Oran'dan CHP'li Çelebioğlu'na Kastamonu'da Destek - Son Dakika
Güncel

Kastamonu Umut Oran'dan CHP'li Çelebioğlu'na Kastamonu'da Destek

Kastamonu Umut Oran\'dan CHP\'li Çelebioğlu\'na Kastamonu\'da Destek

CHP Kastamonu 1'inci sıra milletvekili adayı Selami Çelebioğlu, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile birlikte Kastamonu'da üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

29.10.2015 10:24  Güncelleme: 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kastamonu 1'inci sıra milletvekili adayı Selami Çelebioğlu, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile birlikte Kastamonu'da üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. CHP Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanlığı'nca Belediye Nikah Salonu'nda düzenlenen, ' Siyaset, Seçim ve Gençlik' konulu toplantıya partililer de katıldı. Üniversite öğrencilerinin sorularını cevaplandıran Umut Oran, Türkiye'nin bugünkü halinin 'hasta adam' benzetmesi yapılan Osmanlı'nın son dönemleriyle aynı olduğunu söyledi. Oran, şöyle konuştu:

"Türkiye şu an tam manasıyla bir yangın yeri. Can güvenliğimiz şu anda yok. Ulusal güvenliğimiz yok, sınır güvenliği yok, mal güvenliği yok. Adalet sistemi tamamen çalışmaz hale gelmiş. Şu anda ekonomimiz dip yapmış durumda. Türkiye her geçen gün eski Osmanlı'nın hasta adamına doğru gidiyor. Yani Atatürkümüzün rol model Türkiyesi bugün Osmanlı'nın son günlerindeki hasta adama döndü. İtibarsız, yalnızlaşan bir Türkiye var. Bir tarafta 2.5 milyon Suriyeli yasa dışı göçmeni Türkiye'ye kayıtsız, sınırsız kabul etmiş bir iktidar var. Demokrasi, basın özgürlüğü her şey yerlerde. Tablo son derece aslında karanlık. Böyle bir tabloda CHP olarak bizim bir oyun arkasında ve peşinde durmamız lazım. Bizim için her bir oy son derece önemli."

ESNAF ZİYARETLERİ

Umut Oran ve Selami Çelebioğlu, kentte çeşitli ziyaretlerde de bulundu. Sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Oran ve Çelebioğlu, CHP'nin vaatlerini anlatarak oy istedi. Ziyaretlerde konuşan Çelebioğlu, AK Parti'ye sarı kart gösterme zamanı geldiğini söyledi. Aynı zamanda İstanbul'daki Kastamonulular Konfederasyonu Genel Başkanı olan Çelebioğlu, şöyle konuştu:

"Kastamonu'da CHP'ye ciddi bir teveccüh var. Şu anda tüm ilçeleri, merkezi dolaşıyoruz. İnsanların gözlerinin bizlerle tokalaşırken ışıldadığını görüyoruz. 1 Kasım seçimlerinde Kastamonu'da başarı yakalayacağımızı düşünüyoruz. Tabii bunun sebepleri var. AK Parti 13 yıldır iktidarda. Kastamonu'da bugüne kadar hakettiklerinden fazla oy almıştır. Bunun karşılığında ise hiç bir hizmet yoktur. Yol durumu felaket, sağlık hizmetleri sıkıntı, İnebolu Limanı problemli. Kışın 300'ün üzerinde köy yolu kapanıyor ve insanlar mahsur kalıyor. Artık Kastamonu halkı bıkmış durumda ve Ak Parti'ye sarı kart gösterme zamanı gelmiştir. Kastamonu sorunları ile ilgilenme konusunda bugüne kadar ne yazık ki Ak Partili milletvekilleri ilgili olmamışlardır. İlçelere hiç gitmemişlerdir. Tüm sözleri bir sonraki seçime kadar beklemiş, halkı kandırmışlardır. Her seçim öncesi çantada keklik muamelesi yapmışlardır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonu Umut Oran'dan CHP'li Çelebioğlu'na Kastamonu'da Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement