Kastamonuspor 1966, Ahmet Duman ile Anlaşmaya Vardı - Son Dakika
Spor

Kastamonuspor 1966, Ahmet Duman ile Anlaşmaya Vardı

Kastamonuspor 1966, Ahmet Duman ile Anlaşmaya Vardı

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3. Lig’e çıkmaya hak kazanan Kastamonuspor 1966, mevcut teknik direktörü Ahmet Duman ile anlaşmaya vardı.

17.04.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olarak 3. Lig'e çıkmaya hak kazanan Kastamonuspor 1966, mevcut teknik direktörü Ahmet Duman ile anlaşmaya vardı.

2. Lig ve 3. Lig'den oyuncu izlemek için şehirden ayrılmadan önce Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç'ı ziyaret eden teknik direktör Ahmet Duman, 3. Lig'de planladıkları kadro ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kastamonuspor 1966'yı 3. Lig'de de şampiyonluğa taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceğini ifade eden Duman, bu yüzden lig boyunca şampiyonluk hedefleri doğrultusunda yürüyeceklerini belirterek, geçtiğimiz sezonu uyumlu bir şekilde geçirdiklerini ve yönetimin bu yüzden kendisine güvendiğini kaydetti.

3. Lig'de de Kastamonuspor'u şampiyonluğa taşıyacak bir kadro oluşturulmasını istediklerini ve bunun içinde de hemen çalışmalara başlamaları gerektiğini söyleyen Duman, "Karşılıklı güven duyarak gelecek sezon için çalışmaya karar verdik. Acele etmeden en iyi en doğru transferleri yapıp 3. Lig'de şampiyonluğa oynayacak kadroyu oluşturacağız. Önceki mevcut kadromuz üzerinden değerlendirme yapacağız. 3. Lig'in statüsünün belli olmasını bekliyorum. Transfer dengeleri değişebilir. 3. ve 2. Lig'lerin bitmesine 4-5 hafta var ve onları da takip ederek transfer listesini oluşturacağız. Çok oyuncu var ve bunların içerisinden hata yapmayan bir kadro ile hedefe gidecek bir takım oluşturacağız" dedi.

Kastamonuspor yönetiminin aldığı karar doğrultusunda bu yıl daha güçlü bir teknik kadroyla devam edilmesi gerektiği üzerinde görüş alışverişinde bulunduklarını açıklayan Ahmet Duman, "Bende buna göre bir değerlendirme oluşturacağım. Alt yapı da ise geniş bir antrenör kadrosu ile çalışacağız. Henüz belirlenmiş bir şey yok ama başkanımız sadece kadromuzu güçlendirelim gibi bir öneri sundu. Kastamonuspor için yapılması gereken bir şey alt yapıdır" diye konuştu.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden mevcut futbolcular hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ahmet Duman, geçtiğimiz yılki mevcut kadroya birkaç isim takviyesinde bulunacaklarını ifade ederek, "Genç oyuncularımıza biraz daha ümitle baktıklarımız var. Onları tutmak istiyorum. Transfer çalışma döneminde ise iyi bir yol izleyerek oluşum sağlayacağız. Transfer komitesi oluşturulacak ve ona göre bir harita çizeceğiz. Geçtiğimiz sezon bu işi başardık ve bu senede aynı şekilde başaracağımıza inanıyorum. Yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"PROFESYONELDE DE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ YAŞAMAK İSTİYORUZ"

Bölgesel Amatör Lig'de Kastamonuspor 1966'yı farklı bir şekilde şampiyon yapan başta teknik direktör Ahmet Duman olmak üzere teknik kadroya ve futbolculara teşekkür eden Kastamonuspor 1966 Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç ise, amatörde yaşanan şampiyonluk sevincini profesyonel ligde de yaşamak için ince eleyip sık dokuyacaklarını kaydetti.

Bölgesel Amatör Ligi şampiyon olarak tamamladıktan sonra 3. Lig için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Mahir Altıkulaç, bu kapsamda ilk olarak Kastamonuspor 1966'ın mevcut Teknik Direktörü Ahmet Duman ile anlaşmaya vardıklarını kaydetti.

Şampiyonluğun, Kastamonu halkına çok güzel bir hediye olduğunu vurgulayan Mahir Altıkulaç, şöyle konuştu:

"Şu anda mücadele vereceğimiz 3. Lig'de de çok güzel bir takım yapmamız gerekiyor. Ahmet Duman hocamız ile birlikte yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantı sonrasında bir ortak karara vardık. Profesyoneli ligde yapmamız gereken işler var. Bu işlerin hep birlikte üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Burada hem yönetime hem de teknik ekibe büyük işler düşüyor. Amatör Lige göre profesyonel ligde daha fazla emek harcamamız gerekiyor. Profesyonel bir lig kolay bir lig değildir. Şimdiye kadar öyle bir lig tatmadık ama inşallah başarılı oluruz diye düşünüyorum. Acele etmeden profesyonel bir kadro kurarak mutlaka bir şeyler yapacağız. Hep birlikte iyi bir şeyler yaparsak, takımı kurarsak hedefimize ulaşırız diye düşünüyorum. Burada Ahmet Duman Hocamızın işi biraz ağır. Hocamızın yaş sınırına da takılmadan amatör ligden almayı düşündüğü futbolcular var. Yönetim olarak bu durumu düşüneceğiz. Hedefimize ulaşmak için gayret göstereceğiz ancak bu hedefe ulaşma işi kolay bir durum değil. Bazen maddiyatla ilgili de durumlar yaşanabiliyor. İnce eleyip sık dokumamız gerekiyor. Amatör Ligdeki şampiyonluğu yönetim, teknik ekip, futbolcular ve taraftarların birbirine kenetlenmesi ile yaşadık. Şampiyonluğu yaşamak kolay olmadı. Profesyonel lig için araştırıyoruz. Soruyoruz. Amatör ligin muhasebesini yaptık. Kimin ne eksiği varsa yönetim olarak bizler de dahil bunların hepsini paylaştık." - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kastamonuspor 1966, Ahmet Duman ile Anlaşmaya Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement