Katar'da Mutlu - Son Dakika
Spor

Katar'da Mutlu

Katar\'da Mutlu

Katar Ligi takımlarından Lekhwiya SC’nin teknik direktörlüğünü yapan Belçikalı Eric Gerets, ülkede mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

13.02.2014 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bülent Uygun 2'de 2 yaptı

Katar Ligi'nde Bülent Uygun'un çalıştırdığı Umm Salal, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Eric Gerets'in takımı Lekhwiya'yı 6-1 gibi farklı skorla mağlup etti.

2009 yılının yaz aylarında Marsilya'dan ayrıldıktan sonra teknik adamlık kariyerini Avrupa dışında sürdüren Belçikalı Eric Gerets, kendisine Avrupa'ya dönmesi için yapılan tekliflere rağmen Katar'dan ayrılmayı düşünmediğini açıkladı. Belçika ve Almanya'dan sayısız teklif aldığını, ancak sağlığını da düşünerek Katar'da kalmaya karar verdiğini belirten 59 yaşındaki hoca, 1,5 yıl önce damar tıkanıklığı sebebiyle bir operasyon geçirmiş ve doktorlardan stresten uzak kalması yönünde tavsiyeler almıştı. "Artık hayatımda çok önemli olmayan şeyleri kafama takmıyorum, sağlığım kariyerimden daha önemli, burada beni sokaklarda çok tanıyan da yok, dolayısıyla özel hayatımı istediğim gibi yaşayabiliyorum" şeklinde memnuniyetini dile getiren Gerets, aynı zamanda Doha'nın üst düzey restoranlara sahip olduğunu ve bu damak tadını da bırakmak istemediğini ekledi.

7. zaferine koşuyor

Eric Gerets, Belçika, Hollanda, Türkiye ve Suudi Arabistan'da çalıştırdığı takımlarda toplam 6 lig şampiyonluğu kazanmıştı. Bu sezon da takımı Katar Yıldızlar Ligi'nde en yakın rakibi El Jaish'in 7 puan önünde lider durumda. Gerets, tekrar ülkesinde çalışma ihtimalini tamamen ortadan kaldırmıyor ama 12 yıl formasını giydiği Standard Liege'den başka bir takımı da çalıştırmak istemediğini de şart koşuyor. Lekhwiya, şu anda 2014 Asya Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde mücadele ediyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Katar'da Mutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement