Katar Emiri, Gül ve Erdoğan İle Filistin Konusunda Görüştü - Son Dakika
Güncel

Katar Emiri, Gül ve Erdoğan İle Filistin Konusunda Görüştü

Katar Emiri, Gül ve Erdoğan İle Filistin Konusunda Görüştü

Ortadoğu'da olağanüstü gelişmelerin yaşandığı dönemde Katar Emiri'nin Ankara'ya gece ziyaretinde bulunarak, Abdullah Gül ve Erdoğan ile görüşmesi dikkat çekti.

16.07.2014 00:32  Güncelleme: 06:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin içinde bulunduğu bölgedeki olağanüstü gelişmelerin etkisiyle Çankaya Köşkü'nde bu akşam sıradışı bir görüşme yaşandı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Thani ile çalışma ziyareti çerçevesinde gece görüşmesi yapması dikkat çekti.

Katar Emiri, Gül ile görüşmesinin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de biraraya geldi. Görüşmede Filistin'de yaşanan durum masaya yatırıldı. Ve barışın gelmesi için uluslararası girişimlerin yapılması için gereken adımların atılması için fikir alışverişi yapıldı ve IŞİD konusu görüşüldü.

5 AY ÖNCE TÜRKİYE'YE GELMİŞTİ

Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Thani, 14 Şubat'ta Türkiye'ye ziyarette bulunmuştu. Katar Emiri, Gül ile Ankara'da, Başbakan Erdoğan ile Adile Sultan Sarayı'nda 1,5 saat görüşmüştü. Görüşmede, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da yer almıştı. Erdoğan, görüşmenin ardından Thani ile Kandilli İskelesi'nden tekneye binerek, deniz yoluyla Dolmabahçe Ofis'e hareket etmişti.

GÜL İLE 1 SAAT GÖRÜŞTÜ

Katar Emiri, bu gece Türkiye'de yine görüşmelerde bulundu. Emir, saat 22.00'de Çankaya Köşkü'ne çalışma ziyaretinde bulundu. Gül ile Katar Emiri'nin görüşmesi yaklaşık bir saat sürdü. Çankaya Köşkü'ndeki görüşmeye Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de katıldı.

IŞİD, GAZZE SALDIRILARI MASAYA YATIRILDI

El Tani, Köşk'ten Başbakanlık Konutu'na geçerek Erdoğan ile görüştü. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının uluslararası gündemde öne çıktığı bir süreçte bu görüşme dikkat çekti. Ayrıca Irak ve Suriye'deki gelişmeler ve IŞİD'in etkinliği dikkate alındığında Katar Emiri'nin geceyarısı Ankara'da yaptığı temaslar ilgi çekti. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Katar Emiri, Gül ve Erdoğan İle Filistin Konusunda Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • akp gazzeye suriyeye iraga yardim yapmiyor: Oy yok artik akpye 30 16 Yanıtla seeyouusoon: sankii önceden oy vriyormus gibi . ) 0 0
  • kalderon: bu konuda görüşeceğin en son kişiyle görüşmüş. . . . . katar ın israil den farkı yoktur . . . . . erdoğanın da vizyonu bu . . . 4 5 Yanıtla
  • malbetli: Dunya literi oltunmu herkesle gorusursun kilictaroglu'da illede biriyle gorusmek istiyorsa mahallenin muhtarini gonterelim gorussun onuda basaramazya neyse. 2 0 Yanıtla

Advertisement