Katar Motorshow'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Katar Motorshow'a Yoğun İlgi

Katar Motorshow\'a Yoğun İlgi

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Katar Motorshow, ilk iki gününde 40 bin ziyaretçiyi ağırladı.

24.02.2014 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü markaların yeni modellerini ve konsept otomobillerini sergilediği Katar Motorshow, ilk iki gününde 40 bin ziyaretçiyi ağırladı.

Katar Kongre Merkezi'nde 21 Şubat'ta başlayan, Katar Turizm İdaresi tarafından düzenlenen Katar Motorshow, iki günde 40 bin kişi tarafından ziyaret edildi. Girişlerin ücretsiz olduğu fuarda, 42 farklı otomobil ve motorsiklet üreticisi yeni ürünlerini sergiliyor.

Otomobil üreticilerinin yanı sıra aksesuar ve hizmet sağlayıcıların da yer aldığı fuarda, çeşitli gösteriler ve paneller düzenleniyor.

Volkswagen, Porsche, Bentley, Ford, Renault, Lamborghini, Audi, Mercedes-Benz, Infiniti, Nissan, Toyota, Lexus, Chevrolet, Cadillac, BMW, Mini, Maserati, Jeep, Chrysler, Dodge and Bugatti ürünlerini sergileyen markalar arasında bulunuyor.

Fuarda bazı otomobiller ilk kez kamuoyu karşısına çıkıyor. BMW, "geleceğin spor otomobili" diye tanımladığı i8 modeliyle fuarda yer alıyor. Mercedes-Benz'in konsept aracı S-class Coupe ve yeni CLA 45 AMG dört kapılı coupe aracı ilgi gören araçlar arasında. Audi, yeni "A8 range" ve Quattro modelleriyle fuarda boy gösteriyor.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Katar Motorshow, geçen yıl 103 farklı ülkeden, 150 bin ziyaretçiyi ağırlamıştı.

Fuar, 25 Şubat'ta sona erecek. - Doha

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Katar Motorshow'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement