Katar, Türk Müteahhitlerin Ülkeyi Terk Etmesini Yasakladı - Son Dakika
Ekonomi

Katar, Türk Müteahhitlerin Ülkeyi Terk Etmesini Yasakladı

Katar, Türk Müteahhitlerin Ülkeyi Terk Etmesini Yasakladı

Katar geçtiğimiz haftaki sellerde zarar gören büyük inşaatların yabancı müteahhitlerinin ve şirket sorumlularının soruşturma bitene kadar ülkeyi terk etmesini yasakladı.

30.11.2015 03:05  Güncelleme: 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katar geçtiğimiz hafta meydana gelen sellerde zarar gören büyük inşaatların yabancı müteahhitlerinin ve şirket sorumlularının soruşturma bitene kadar ülkeyi terk etmesini yasakladı.

ARALARINDA TÜRK MÜTEAHİTLERDE VAR

El Arabiya'nın haberine göre, başta yeni Doha Uluslararası Havalimanı olmak üzere, Doha metrosu, yol, bina, spor tesisi gibi inşaatları gerçekleştirilen ve aralarında çok sayıda Türk şirketinin de bulunduğu yabancı müteahhitler hakkında soruşturma başlatıldı.


GİTMELERİNE İZİN VERİLMİYOR

Hükümet soruşturma sonuçlanıncaya kadar şirket sahipleriyle yöneticilerin ve teknik danışmanların ülkeyi terk etmesini yasakladı.


SELLER ALTYAPIYI BİTİRDİ

Seller nedeniyle Katar'ın başkenti Doha'da altyapı neredeyse tamamen çökmüş seller nedeniyle yollar kapanınca okullar da tatil edilmiş ve AVM'ler kapatılmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Katar, Türk Müteahhitlerin Ülkeyi Terk Etmesini Yasakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ...Erbaa...: .....BU HAİN CHP VE HDP LİLERİ ADAM ETMEDEN YADA SURGUN ETMEDEN BU VATANSEVERLERE,BU GÜZEL DİNİMİZE, BU GÜZEL AY YILDIZLI BAYRAĞIMIZA HUZUR YOK...AMA EMİN OLUN BU HAİNLERİ VE HAİN SEVİCİLERİ ENİNDE SONUNDA ADAM EDECEĞİZ.... 11 12 Yanıtla Ahmet: Erba bugün sen inancı ıslami kullanan sürüngen birisin insan kendinden sanirmis her insanı kafanı değiş vatan millet sevdalisiyiz biz sen kacarsin ama biz burada oluruz senin gibiler oldukça kardeş kavgası bitmez ülkemde allah neslinizi tez vakitte kuru tur inşallah cehenneme. Bile laik değilsiniz ruhunuz öyle cirkinki beyinsiz birer şeytan askerlerisiniz 2 0 cihan: sen önce korkmadan yorumlara adını yaz ondan sonra adam edersin bizi...çürük yumurta... :) 1 0
  • rize53: eyvah türklerin foyasi meydana simdi cikti. 6 14 Yanıtla
  • google: Bizde hep oluyor. 15 0 Yanıtla
  • Poyraz.: Katara SURİYELİ LERİ gönderelim. 12 0 Yanıtla
  • ReisCcC: Ayrı ayrı niklerle yazı yazan solcu komünist arkadaş yav saldırmanın da bi adabı var ama sende adap nerde edep nerde ağzından salya akıyo onları bi sil hele katlardaki mütaitin yaptıgı işle akpnin ne alakası var terbiyesiz liginde bi sınırı var yenilgiyi hazmedemiyorsan hiçbir müsabaka da yada yarışın içinde olmayacaksınız 4 7 Yanıtla

Advertisement