Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Toplu Açılış Töreni - Son Dakika
Yerel

Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Toplu Açılış Töreni

Giresun'daki tesisin açılışı, Başbakan Erdoğan'ın telekonferans yöntemi ile bağlandığı törenle yapıldı.

05.06.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'da Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemi ile bağlandığı törenle açıldı.

Görele ilçesinin Çavuşlu beldesi taş ocağı mevkisine yapılan tesisin açılışına, Vali Hasan Karahan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Kadakal, ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Törene, videokonferans yöntemi ile bağlanan Başbakan Erdoğan, "Ankara'dan selamlar sevgiler. Şu anda, arkada gerçekten Giresun'un güzelliklerini görüyoruz, yeşillerini, yeşilliklerini görüyoruz. Şimdi bu düzenli katı atık depolamayla çok daha farklı bir güzelliğe inşallah Giresun'umuz kavuşmuş olacak" dedi.

Vali Karahan, Başbakan Erdoğan'a tesis hakkında bilgi verdi.

Karahan, "13 milyon liraya mal olan tesisimiz yaklaşık 2,5 milyon lira Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hizmete hazır hale geldi. İl Özel İdaresi'nin ve 17 belediyenin katılımıyla kurulan tesisimizin 2011 yılında inşaatı başladı ve bugün itibariyle hizmete hazırdır, hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın videokonferans yöntemi ile yaptığı bağlantı ile tesisin açılışı, Vali Hasan Karahan ve katılımcılar tarafından gerçekleştirildi. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Katı Atık Düzenli Depolama Tesisi Toplu Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement