Katil, Ağlayan Koca Çıktı (2) - Son Dakika
Güncel

Katil, Ağlayan Koca Çıktı (2)

Katil, Ağlayan Koca Çıktı (2)

ADANA'da göğsünden yaralı halde getirildiği hastanede hayatını kaybeden 45 yaşındaki İmhan Kılıç'ın katil zanlısı, "Karım can çekişiyor" diyerek acil serviste gözyaşı döken eşi 53 yaşındaki Ahmet Kılıç çıktı.

07.11.2016 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da göğsünden yaralı halde getirildiği hastanede hayatını kaybeden 45 yaşındaki İmhan Kılıç'ın katil zanlısı, "Karım can çekişiyor" diyerek acil serviste gözyaşı döken eşi 53 yaşındaki Ahmet Kılıç çıktı. Suçunu itiraf eden Ahmet Kılıç, "Tartıştık, odaya kendini kilitledi, korkutmak için tabancayla 2 el ateş ettim, kapının arkasındaymış bilemedim" dedi.

Merkez Yüreğir İlçesi Tahsilli Mahallesi'nde oturan İmhan Kılıç, dün akşam eşi Ahmet ile kızı Medine Kılıç tarafından yaralı olarak Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Vücudunda 2 kurşun yarası olan İmhan Kılıç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. İmhan Kılıç'a müdahale yapılırken, eşi Ahmet ile kızı Medine ise acil servis önünde gözyaşı döküp, sinir krizleri geçirdi. Olayı araştıran polis ekipleri, 3 çocuk annesi İmhan Kılıç'ın nasıl vurulduğunu belirlemek için Ahmet Kılıç ile kızı Medine Kılıç'ı ayrı ayrı dinleyip, bilgi aldı. Baba ile kızın çelişkili ifadeler vermesi üzerine, Ahmet Kılıç gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polislere "Karım can çekişiyor, siz beni nereye götürüyorsunuz" diyen Ahmet Kılıç'ın elinde barut izi bulundu.

'KORKUTMAK İSTEDİM'

İfadesinde eşini istemeden vurduğunu itiraf eden Ahmet Kılıç, aralarında tartışma çıktığını söyledi. Tartışma sırasında eşinin odaya girip üzerine kapıyı kilitlediğini anlatan katil zanlısı koca, "Boşanmak istediğini söyledi. Ben de korkutmak için kapıya doğru tabancayla 2 el ateş ettim. Mermiler kapının diğer tarafındaki eşime isabet etmiş. Kapının arkasındaymış, bilemedim" dedi. Katil zanlısı eşinin sorgusu sürerken Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan İmhan Kılıç'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'ne götürüldü. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Katil, Ağlayan Koca Çıktı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement