Seri Katil, Fatma Öğretmenin Cansız Bedenini Böyle Taşımış! - Son Dakika
Güncel

Seri Katil, Fatma Öğretmenin Cansız Bedenini Böyle Taşımış!

Seri Katil, Fatma Öğretmenin Cansız Bedenini Böyle Taşımış!

Tuzla'da öldürülen tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'nin cesedini bavul ile taşıdığı belirlenen katil zanlısı Atalay F.'nin o anlarda güvenlik kamerasına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı.

30.05.2016 22:12  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tuzla'da çocuğunu okuldan almak için evinden çıkan ve daha sonra cesedi bulunan Fatma Kayıkçı cinayeti ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Katil zanlısı Fatma öğretmenin cansız bedenini bavula koyarak taşımış.

Tuzla Postane Mahallesi Tarih Sokak'ta yaşayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci (40) geçtiğimiz cuma günü kaybolmuş ertesi gün evine yakın bir ağaçlık alanda cesedi bulunmuştu.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Soruşturmayı derinleştiren polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. İncelenen görüntülerden birinde katil zanlısı F.A.'nın kameraya yansıdığı belirlendi.

O görüntüde F.A.'nın, evden cesedin bulunduğu ağaçlık alana doğru tekerlekli bavulu çekerek ilerlediği görüldü.

Polis, bavulda Fatma öğretmenin cansız bedeninin bulunduğunu ve F.A.'nın evde öldürdüğü öğretmenin cesedini ağaçlık alana bu şekilde götürdüğünü tespit etti.

Cinayet zanlısının, Fatma öğretmenin cansız bedenini taşıdığı o bavul, olay yerine yakın olan bir çöp konteynerinde bulundu. Fatma öğretmenin bulunan çantasındaki yaklaşık 3 bin liranın da kayıp olduğu belirlendi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Seri Katil, Fatma Öğretmenin Cansız Bedenini Böyle Taşımış! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • rest: bi gariplik var. 4 kisinin tabutta zor tasidigi cesedi adam hizli hizli tasiyor. 4 2 Yanıtla rest: birak 65 kiloyu 20 kilo olsa yine boyle rahat hizli tasiyamaz. 1 2
  • Ayhan: Vay cani vay.böyleleri için idam şart. . 5 1 Yanıtla
  • ilginç: Adam öğretmenin 3 bin TL sini nereden biliyor fatma oğretmenle ne işi varmış 1 4 Yanıtla
  • Rizeli: Ey müslümanım diyenler Allah kısasta siziz için hayat vardır diyor.daha nekadar Allah ın şeriyatını inkar edeceksiniz.evet ben şunu söylemiyorum şeeiyat gelirse hiç cinayet olmaz.olur kafası kırık okanlar çıkar. Ben şunu iddia ediyorum senede bin cinayet varsa şeriyatta on a yirmiye düşer arkadaşlar.hala Allahın şeriyatına dereniyorsunuz yazık 2 3 Yanıtla

Advertisement