Katil Koca Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Katil Koca Yakalandı

Konya’da ayrı yaşadığı ve boşanma davası süren eşi ile baldızını av tüfeğiyle vurarak öldüren, kayınvalidesini de yaralayan şahıs, polis tarafından yakalandı.

07.05.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da ayrı yaşadığı ve boşanma davası süren eşi ile baldızını av tüfeğiyle vurarak öldüren, kayınvalidesini de yaralayan şahıs, polis tarafından yakalandı. Zanlının cinayeti 1,5 yaşındaki çocuklarını götürme nedeniyle çıkan tartışma sonrasında işlediği iddia edildi.

Dün meydana gelen olayda, iddiaya göre Mustafa Ö. (29) 1.5 yaşındaki kızı Irmak'ı boşanma aşamasında olduğu ve ayrı yaşadığı eşi Rukiye Ö.'nün (19) yaşadığı kayınvalidesinin evine getirdi. Evde çıkan tartışma sonrasında Mustafa Ö. çocuğu annesinde bırakmak istemeyip geri götürmek istedi. Anne Rukiye Ö. de kızını vermek istemedi. Tartışma büyünce zanlı av tüfeğiyle 2 yıllık karısı Rukiye Ö.'ye baldızı Hanife Filiz'e (21) ve kayınvalidesi Hacer Filiz'e ateş açtı. Evde bulunan 8. sınıf öğrencisi Zehra Filiz ise son anda kendisini evden dışarı atarak komşulara sığındı. Vücutlarının çeşitli yerlerine saçma isabet ederek ağır yaralanan Rukiye Ö. ile kız kardeşi Hanife Filiz olay yerinde hayatını kaybederken kayınvalide Hacer Filiz olay yerine sevk edilen ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Mustafa Ö. yaşanan olayın ardından kızı Irmak'ı alarak kardeşine bırakıp kayıplara karıştı.

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Şahısın gidebileceği yerleri tespit eden ekipler, Mustafa Ö.'yü Çumra ilçesinde yakaladı. - KONYA

Katil Koca Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Katil Koca Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement