Ölümden Kurtardığı Kocası Tarafından Vahşice Katledildi - Son Dakika
Güncel

Ölümden Kurtardığı Kocası Tarafından Vahşice Katledildi

Ölümden Kurtardığı Kocası Tarafından Vahşice Katledildi

Antalya'nın Aksu ilçesinde kocası Hüseyin Butgül tarafından vahşice katledilen Şerife Butgül'ün daha önce intihar etmek isteyen kocasının hayatını kurtardığı ortaya çıktı.

31.05.2016 11:19  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Aksu ilçesinde 48 yaşındaki eşi Şerife Butgül'ü başına keserle vurup öldüren 44 yaşındaki Hüseyin Butgül'ün, öldürdüğü eşi tarafından ölümden kurtarıldığı ortaya çıktı.

Psikolojik sorunları olan adamın annesi Eşe Butgül, olaydan bir hafta önce kendisini direğe asan oğlunu, gelininin ölümden kurtardığını söyledi.

ORMANLIK ALANA GİTTİ, BULUNAMADI

Aksu ilçesine bağlı Topallı Mahallesi'nde çiftçilik yapan evli ve iki çocuk babası Hüseyin Butgül, psikolojik sorunları nedeniyle geçen 1 Şubat günü evi terk etti. Ormanlık alana giden Butgül, tüm aramalara rağmen bulunamadı. Yakınları jandarmaya müracaat edip kayıp ihbarında bulundu.

KAYBOLDUKTAN 2 GÜN SONRA KİR İÇİNDE DÖNDÜ

Üzeri kir içinde 2 gün sonra eve dönen Hüseyin Butgül'ü karşılayan Şerife Butgül, eşini tıraş edip banyo yaptırdı. Banyodan sonra tekrar dağa gideceğini söyleyen Hüseyin Butgül'ü eşi durdurmaya kalkışınca çiftin arasında tartışma çıktı.

14 YAŞINDAKİ OĞULLARI DA GÖRDÜ

Evden gelen çığlıklar üzerine çiftin 14 yaşındaki oğlu Muhammed ile seralarının kiracısı Fikriye Buyrukçu koşarak olay yerine gitti. Fikriye Buyrukçu ile Muhammed yerde Şerife Butgül'ün cesediyle karşılaştı.

EŞİNİ, KENDİSİNİN ÖLDÜRMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Cesedin başında Hüseyin Butgül'ü gören Fikriye Buyrukçu, durumu evin yan binasında ikamet eden Hüseyin Butgül'ün annesi Eşe Butgül'e haber verdi. Olay yerine gelen Eşe Butgül, gelininin cansız bedeninin başında oğlunu görünce yumruklamaya başladı. Ardından olay yerine çağrılan jandarma tarafından gözaltına alınan Hüseyin Butgül, eşini kendisinin öldürmediğini iddia etti.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTENDİ

Yakınları tarafından akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen Hüseyin Butgül hakkında sevk edildiği Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden cezai ehliyetinin tam olduğuna dair rapor verildi. Bunun üzerine Butgül hakkında Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

DURUŞMADA GARİP TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Davanın ilk duruşmasında da kendi kendine konuşup anlamsız hareketlerde bulunan Hüseyin Butgül, suçlamaları kabul etmedi. Mahkeme başkanı Günay Karacabey Özkaynak'a "Hakim abla" diye hitap eden Butgül, "Eşimi ben öldürmedim. Ben 5-6 gün zeytinlikteki evde kaldım. Sonra jandarmalar geldi. Beni tartakladı. Bana çok işkence çektirdiler. Benim beynim akıyor. Sıcakta duramıyorum" dedi.

"ANACIĞIM BEN EŞİMİ ÖLDÜRMEDİM"

Duruşmaya gelen annesi Eşe Butgül'e de "Anacığım ben eşimi öldürmedim. Niye öldüreyim" diyen Hüseyin Butgül, kendisinin olay sırasında yatağında olduğunu iddia etti.

OĞLUM KENDİNİ ASTI, GELİNİM KURTARDI

Hüseyin Butgül'ün annesi Eşe Butgül de oğlunun akıl hastası olduğunu söyledi. Olay tarihinden bir hafta kadar önce oğlunun kendisini evin önündeki direğe astığını anlatan Eşe Butgül, "Oğlum kendisini asınca gelinim Şerife ile torunum kurtarmış. Bu olaydan 5-6 gün sonra oğlum Hüseyin dağa kaçtı. Ertesi gün öğle saatlerinde kendiliğinden geldi" dedi.

RAPOR YETERSİZ

Cumhuriyet savcısı ise sanığa bu olaydan önce ruh sağlığının bozuk olduğuna ilişkin rapor verildiğini, duruşmalardaki hal ve tavırlarının da bunu doğrulamakta olduğunu söyledi. Bu bulgular ışığında sanığın olaydan sonra sevk edildiği Manisa Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'nden verilen raporunun yetersiz kaldığının görüldüğünü söyleyen savcı, sanığın ceza ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu Başkanlığına sevkini talep etti.

YENİDEN RAPOR ALMASI İSTENDİ

Tahliye talebini reddeden mahkeme, sanığın ceza ehliyetinin olup olmadığının tespiti için yeniden rapor alınmasına karar verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ölümden Kurtardığı Kocası Tarafından Vahşice Katledildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Chrome: Kim oldurdu, 3 harfliler mi? Pis katil 4 1 Yanıtla
  • Ayşe: Medeni kanun ve 6284 sayılı Kanunun acilen değişmeli 0 1 Yanıtla
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement