Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 6 Yaralı

Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 6 Yaralı

Kırıkkale'de mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Feci kazada 6 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

21.07.2012 08:05  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz aylarında hasat ve bağ bahçe işlerini yapmak üzere başka şehirlerden Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine gelen bir grup işçi çalıştığı bahçeden kalacakları yere götürülürken yolda trafik kazası geçirdi.

Kırıkkale'nin Karakeçili İlçesi'nde mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Karakeçili- Bala karayolunun Sülübük Mevkii'nde meydana geldi. Ankara'dan Kırşehir'in Kaman İlçesi'ne çalışmaya giden mevsimlik işçileri taşıyan, 20 yaşındaki Cuma Diler yönetimindeki 71 BN 754 plakalı minibüsün sol lastiği, Karakeçili- Bala karayolunun Sülübük Mevkii'nde patladı.

Kontrolden çıkan minibüs bir süre sonra hızla devrildi. Kazada, 19 yaşındaki Mehmet Kılıç, eşi 18 yaşındaki Fatma Kılıç ile çocukları 1 yaşındaki Melike ile 3 yaşındaki İbrahim Halil Kılıç, 4 yaşındaki Fatma Nur Kılıç ve aynı yaştaki Musa Diler öldü.

Kazada yaralanan sürücü Cuma Diler'in de aralarında bulunduğu 6 kişi ise Kırıkkale ve Ankara'da ki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet ekipleri kazayla ilgili olay yeri incelemesini tamamladı. Yaralıların kendine gelmesinin ardından verilen ifadelere göre olayın nasıl meydana geldiği belli olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Katliam Gibi Kaza: 6 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement