Katliamdan Kurtulan Ebru'nun 'Anne' Feryadı Yürek Yaktı - Son Dakika
Güncel

Katliamdan Kurtulan Ebru'nun 'Anne' Feryadı Yürek Yaktı

Katliamdan Kurtulan Ebru\'nun \'Anne\' Feryadı Yürek Yaktı

ADANA'da 44 yaşındaki Ali Keklik'in bıçaklayarak öldürdüğü eşi 37 yaşındaki Sibel ile çocukları 15 yaşındaki Okan ve 13 yaşındaki Özgür Keklik'in cenazeleri yan yana toprağa verildi.

21.11.2016 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da 44 yaşındaki Ali Keklik'in bıçaklayarak öldürdüğü eşi 37 yaşındaki Sibel ile çocukları 15 yaşındaki Okan ve 13 yaşındaki Özgür Keklik'in cenazeleri yan yana toprağa verildi. Ali Keklik'in cenazesi Kozan İlçesi'ne gönderilirken, yatılı okulda okuyan ve hafta sonu ailesinin yanına gelmediği için katliamdan kurtulan 17 yaşındaki Ebru Keklik'in cenazede annesinin eşarbını koklayarak, 'anne' diye feryadı, yürekleri dağladı.

Merkez Sarıçam İlçesi'ne bağlı Yeşiltepe Mahallesi 2814 Sokak'ta oturan Ali Keklik, eşine şiddet uyguladığı için 3 ay uzaklaştırma cezası aldı. Cezası 26 Eylül'de sona eren Ali Keklik, evine dönüp eşi Sibel ile çocukları Okan ve Özgür'ü bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti.

Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsisi tamamlanan anne ile 2 çocuğunun cenazesi yakınlarına teslim edildi. Cenaze aracına konulan anne ile çocukları, dehşetin yaşandığı eve getirildi. Yatılı okuldan izin alamadığı için hafta sonu evine gelemeyip, bu sayede katliamdan kurtulan Ebru Keklik, annesinin eşarbını elinden bırakmadı. Cenaze aracının yanına arkadaşlarının kolları arasında gelen genç kız, ailesini taşıyan araca sarıldı, gözyaşlarına boğuldu. 'Anne' diye feryat eden genç kızı, okul arkadaşları güçlükle teselli etti. Ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi, baygınlık geçiren kadınları komşuları teselli etmeye çalıştı. Bir süre evde bekletilen cenazeler, toprağa verilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü. Kılınan cenaze namazlarının ardından anne ve 2 oğlu, yan yana toprağa verildi.

Ailesinin 3 ferdini katlettikten sonra intihar eden yan Ali Keklik'in cenazesi ise toprağa verilmek üzere Kozan'a götürüldü.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Katliamdan Kurtulan Ebru'nun 'Anne' Feryadı Yürek Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement