Kaü'de "I. Kars Buluşması" Adlı Karma Resim Sergisi - Son Dakika
Yerel

Kaü'de "I. Kars Buluşması" Adlı Karma Resim Sergisi

Kaü\'de "I. Kars Buluşması" Adlı Karma Resim Sergisi

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi’nde “I. Kars Buluşması” adlı Karma Resim Sergisi’nin açılışı yapıldı.

15.04.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi'nde "I. Kars Buluşması" adlı Karma Resim Sergisi'nin açılışı yapıldı.

KAÜ' deki sergiye, Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hidayet Metin Erdoğan, Prof. Dr. Mitat Şahin, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürsoy Aksoy, Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ayla Özcan, İl Kültür Turizm Müdürü Hakan Doğanay, SGK Müdürü Latif Şahin, KOSGEB İl Müdürü Mustafa Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Necati Dallı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Özbey, Akademik ve İdari Personel ile öğrenciler katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Kars'ın kültürel birikimiyle çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış çok önemli bir şehir olduğunu söyledi.

Özcan, her ne kadar Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığını yürütsem de bu işi asıl üstlenen Yrd. Doç. Dr. Yaşar Kop ve Doç. Dr. Murat Taştan'a ve buraya hizmet eden değerli öğretim elemanlarına böyle bir organizasyonu gerçekleştirdikleri için teşekkür etti.

Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Sait Toprak, İstanbul, Adana, Eskişehir, Ankara, Antakya, Urfa, Niğde, Gaziantep, Antalya, Mardin ve Mersin illerinden gelen 39 sanatçının katılımıyla, Kafkas Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde gerçekleştirilen, yaklaşık 50 adet sanat eserinin yer aldığı "I. Kars Buluşması" karma resim sergisinin 25 Nisan 2014 tarihine kadar ziyaret edilebileceğini kaydetti.

Resim sergisini gezen davetlilere daha sonra ikramda bulunuldu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaü'de 'I. Kars Buluşması' Adlı Karma Resim Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement