Kavacık'tan Pankartlı Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Kavacık'tan Pankartlı Teşekkür

Kavacık\'tan Pankartlı Teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula Belediyesi işbirliği ile Kavacık Mahallesi'ne verdiği hizmetler vatandaşların takdirini kazandı.

06.09.2016 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalle sakinleri, hizmetleri mahallelerine ulaştırdığı için Başkan Ergün'e ve Başkan Tosun'a pankart açarak teşekkür etti.

Manisa'nın Büyükşehir olmasından sonra 17 ilçeye hizmet vermeye başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile mahallelerde yapılamayan hizmetleri hayata geçiriyor. Kavacık Mahallesi'ne verilen hizmetler dolayısıyla mahalle halkı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a pankart açarak teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ve Kula Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Kavacık Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karaarslan, "Büyükşehir Belediyesi geldikten sonra daha önceden yaşadığımız su sıkıntısı sona erdi. Bugünlerde bir ay kadar su sorunu yaşadık. Bu süreçte MASKİ'ye gidip durumu söyledim. Sağ olsunlar 300 metre öteden sondaj vurarak suyumuzu bağladılar. Şuan için su sıkıntısı yaşamıyoruz. Kanalizasyon çalışmalarımızda programa alındı. İnşallah, 2017 yılında yapılacak. Düğün salonu konusunda da Cengiz Ergün Başkanımız söz verdi. Şuanda kamulaştırmak için yer arıyoruz. O da Allah'ın izniyle olacak. Dere yataklarımızda da yaklaşık bin 500 metre ıslah çalışması yapılacak. Yaklaşık 3 bin dönüm arazimiz var. Oraya da hayvan içme suyu göletleri yapılırsa çok memnun olacağız. Kabristanlığımıza da sürekli bakım yapıyorlar. Otobüs seferlerinden de memnunuz. Evlerimiz boyandı. Tertemiz, bembeyaz oldu. Mahallemize Büyükşehir'le birlikte birçok hizmet geldi. Bu hizmetlerden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yıllardır hizmet yüzü görmeyen mahallelere birçok alanda yatırımlar yaptıklarını belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Manisa, Büyükşehir olmadan önce köylülerimiz yıllar boyunca kendi çabaları ile bir şeyler yapmaya çalışmışlar. Hizmetler neredeyse damla damla köylere ulaşmış. Şimdiyse Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ ile içme suyundan kanalizasyona ve dere ıslahlarına kadar alt yapıda, asfalt yollardan otobüs seferlerine, düğün salonlarından hayvan sulama göletlerine kadar onlarca hizmet köyden mahalleye dönüşen yerlere ulaştırılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün liderliğinde tüm Manisa'da olduğu gibi Kula ilçemize de dev hizmetler ve yatırımlar yapmaya devam edeceğiz. Kavacık Mahalle Muhtarımız Hasan Hüseyin Karaarslan'a ve mahalle sakinlerimize bizlere gösterdikleri nezaket için de ayrıca teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kavacık'tan Pankartlı Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement