Kavak 1. Kitap Günleri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Kavak 1. Kitap Günleri Sona Erdi

Kavak 1. Kitap Günleri Sona Erdi

Kavak Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen "1. Kavak Çocuk Kitapları Günleri" büyük bir yazar ve ziyaretçi akını ile Kavak’ta gerçekleşti.

15.06.2016 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle düzenlenen "1. Kavak Çocuk Kitapları Günleri" büyük bir yazar ve ziyaretçi akını ile Kavak'ta gerçekleşti.

Atatürk Parkı'nda tek bir mekanda yayınevleri ve yazarları çocuklarla buluştu. Amaçlarının çocuklara kitap sevgisini aşılamak, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak olduğunu vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Atatürk parkında 1. sini gerçekleştirdiğimiz Kavak Çocuk Kitapları Günleri'ne ilgi ve alaka çoktu, bu da beni çok mutlu etti. İlçemizde ilkleri yapmaya olmayan şeyleri ilçemize getirmeye devam edeceğiz. Belediye olarak Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kavak'ta ilk kez bir kitap günleri etkinliği organizasyonu yapmaktan mutluyuz. Bu tür Kültürel ve Sanatsal Etkinliklerimizin devamı gelecektir. Çocuklarımızdan çok güzel ilgi ve alaka gördük, çocuklarımızdan aldığımız bu enerji ile önümüzdeki yıl çocuk kitap günlerinin ikincisini yapmayı düşünüyoruz. Programa katılan yayınevlerine, yazarlara ve ziyaretçilere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Atatürk Parkı'nda düzenlenen 1. Kavak Çocuk Kitapları Günleri'ne çocuk kitapları yazarları Masalcı Dede Cemalettin E. Kavaklıgil, İbrahim Ünsal Uçar ve Yaşar Koca katıldı. Aynı zamanda Kavak Belediyesi'nce düzenlenen bu kitap günleri etkinliğine Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven ve Samsunlu yazarlar Mehmet Köseoğlu, Alaeddin Dursun, Durmuş Tunacık ve Kenan Koç gibi isimler etkinlik alanında kitaplarını imzaladılar, ilk ve orta okullarda çocuklarla söyleşiler yaptılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavak 1. Kitap Günleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement