Kavak'a Yeni Bir Park Daha Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Kavak'a Yeni Bir Park Daha Yapılıyor

Kavak\'a Yeni Bir Park Daha Yapılıyor

Kavak Belediyesi tarafından park bulunmayan mahallelere yeni parklar yapılmaya devam ediliyor.

26.10.2016 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Belediyesi tarafından park bulunmayan mahallelere yeni parklar yapılmaya devam ediliyor.

Her mahalleye bir park projesi kapsamında çalışmalarına aralıksız devam eden Kavak Belediyesi Bahçelievler Mahallesi'nde yeni bir park için çalışmalara başladı. Bahçelievler Mahallesi'ndeki belediyeye ait alana park yapımına başlandığını söyleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Park içerisinde çocuk oyun grup alanları, kamelyalar ve yürüyüş yollarının bulunacağını belirten Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, "Parkı bulunmayan mahallelerimiz tespit edilerek park yapıyoruz. Amacımız ilçemizde sosyal aktiviteyi artırmak. Bahçelievler mahallemizdeki parkımızın çalışmalarına başlanıldı. Şuan kamelyaları yapılıyor. Çok yakında buranında açılışını yapacağız. İlçe genelinde ihtiyaca yönelik çalışmalarımız devam edecek. Parkı eksik olan yere park, fırını eksik olan yere fırın veya o bölgenin ne eksiği varsa o eksiklik tespit edilip gereken yapılacak" ifadelerini kullandı.

Diğer mahalleler de unutulmadı

Bahçelievler Mahallesi'ndeki park yapım çalışmaları devam ederken aynı zamanda Mehmetpaşa Mahallesi'ndeki Şehit Ümit Eker Parkı'nda da çalışmaların başladığını açıklayan Sarıcaoğlu, "Kavak'ta vatandaşa yönelik hizmetimiz için ekibimiz seferber durumda. Atıl durumda olan Şehit ümit Eker Parkı'nda da çalışmalar başladı" açıklamasını yaptı.

Kavak Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı içinde tüm vatandaşlara hitap edebilecek hizmetlerin içerisinde olduğunu vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizde birçok projeye imza attık. Yapılan hizmetlerde belediyemizin bütçesini aşacak bir projede gerekli yerlerden gerekli desteği aldık. Burada amaç ilçenin birçok alanda kendini ön plana çıkarabilmesi. İlçe genelindeki sorunlar tespit edildi gerekli çalışmalar yapıldı şimdi sıra bu çalışmaları faaliyete sokmakta. Hemşehrilerimin içi rahat olsun Kavak büyük bir başarıya imza atıyor. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok hizmete devam" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavak'a Yeni Bir Park Daha Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement