Kavak'ın Çöp Sorununa Neşter - Son Dakika
Yerel

Kavak'ın Çöp Sorununa Neşter

Kavak\'ın Çöp Sorununa Neşter

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, çöp problemine kesin çözüm getirdiklerini söyledi.

05.08.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, çöp problemine kesin çözüm getirdiklerini söyledi.

Eski Ankara- Samsun kara yolu üzerinde bulunan vahşi çöp depolama sahasına dökülen ilçe çöplerinin kokusundan rahatsız olan vatandaşların sesine kulak veren Sarıcaoğlu, ilçe girişine dökülen katı atıkların artık ilçeye hiçbir şekilde kötü koku yaymayacağının müjdesini verdi. Başkan Sarıcaoğlu, "Eski Ankara-Samsun kara yolu üzerinde bulunan çöp depolama sahasına dökülen çöpler ilçemizi rahatsız ediyordu. İlçemizde toplanan çöpler artık buraya dökülmeyecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan katı atık transfer istasyonunda sızdırmaz TIR'lar ile ilçeden çıkarılıyor" dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizde özellikle geceleri rüzgarında etkisi ile çöp kokusu çok fazla oluyordu. Eski Ankara-Samsun kara yolu üzerindeki çöp depolama sahası ilçemizi olumsuz etkiliyordu. Büyükşehir Belediyemizin kurmuş olduğu katı atık transfer istasyonu sayesinde Kavak ve civarına çöp dökülmüyor. Eskiden dökülmüş olan çöplerinde çevreyi daha fazla rahatsız etmemesi için kolları sıvadık. Amacımız temiz bir Kavak ortaya çıkarmaksa buna engel olan her şeyi ortadan kaldırmalıyız" diye konuştu.

Çalışmaları Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız izledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavak'ın Çöp Sorununa Neşter - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement