Kavak SYDV'den 82 Yaşındaki Vatandaşa Prefabrik Ev - Son Dakika
Yerel

Kavak SYDV'den 82 Yaşındaki Vatandaşa Prefabrik Ev

Kavak SYDV, Şehyresul Mahallesi Karımlı Sokaktaki eski ve çökme tehlikesi bulunan evinde tek başına yaşayan Mehmet Güngör için prefabrik ev yaptırdı.

01.07.2015 14:03  Güncelleme: 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca (SYDV), Şehyresul Mahallesi Karımlı Sokak'taki eski ve çökme tehlikesi bulunan evinde tek başına yaşayan 82 yaşındaki Mehmet Güngör için prefabrik ev yaptırıldı.

Prefabrik evi Güngör'e teslim eden Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, zaman zaman yaptıkları mahalle gezilerinde vatandaşlarla yüz yüze görüşme fırsatı bulduklarını belirtti.

Bazı vatandaşların, mağduriyetlerini Kaymakamlığa, SYDV'ye giderek anlatmaya çekindiğini dile getiren Şekerci, "İşte bu ziyaretlerimizde, bu gibi durumları tespit ediyoruz. Kendisi için prefabrik ev yaptığımız yaşlı vatandaşımız, eski ve çökme tehlikesi bulunan ahşap evde yaşıyordu. Hiç olmazsa Mehmet dedenin yaşantısının son zamanlarında sağlam ve güvenli evde oturabilmesi için prefabrik ev yaptırıp bu eve taşınmasını sağladık" dedi.

Güngör ise yapılan prefabrik evde can güvenliğinin sağlandığını ifade ederek, kendisine yardım eli uzatan başta Kaymakam Mevlüt Şekerci olmak üzere SYDV personeline teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavak SYDV'den 82 Yaşındaki Vatandaşa Prefabrik Ev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement