Kavak'ta Eğitim Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Kavak'ta Eğitim Çalışmaları

Kavak\'ta Eğitim Çalışmaları

Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi ve pansiyon binalarında Çelikel Eğitim Vakfı tarafından bakım ve yenileme çalışmaları başlatıldığı bildirildi.

17.08.2016 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi ve pansiyon binalarında Çelikel Eğitim Vakfı tarafından bakım ve yenileme çalışmaları başlatıldığı bildirildi.

Kavak İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah Yangöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2015-2016 eğitim öğretim döneminde fen lisesine dönüştürülen Kavak Rıdvan Çelikel Fen Lisesi ile pansiyon binalarındaki bakım, donanım ve yenileme çalışma giderlerinin tamamen okul ve pansiyon binalarını yaptıran Çelikel Eğitim Vakfı tarafından karşılanacağını söyledi.

Fen lisesi ve pansiyon binasındaki çalışmaların yeni eğitim dönemi başlamadan bitirilmeye çalışıldığını vurgulayan Yangöz, "Çelikel Eğitim Vakfı tarafından daha önce ilçemize Rıdvan Çelikel Anadolu Lisesi adıyla yaptırılan okul 2015-2016 yılında Rıdvan Çelikel Fen Lisesine dönüştürülmüştü. Özellikle laboratuvar ve pansiyonun yemekhane bölümlerinde yenileme yapılması gerekiyordu. Bu kapsamda Fen Lisemiz ve pansiyonumuzda boya, tamirat, donanım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Çelikel Eğitim Vakfı tarafından yürütülen bu çalışmalar, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi başlamadan önce tamamlanacak." dedi.

Yangöz, Kavak'ta eğitim ve öğretime verdiği destekten dolayı, Çelikel Eğitim Vakfı Kurucusu ve Mütevelli Heyet Üyesi Rıdvan Çelikel ve heyet başkan ve üyelerine teşekkür etti.

Çelikel'in, 2016-2017 eğitim öğretim dönemi için Kavak'ta düzenlenecek açılış törenine katılacağı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kavak'ta Eğitim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement