Kavak'ta İçme Suyu Projesi Başlatıldı - Son Dakika
Yerel

Kavak'ta İçme Suyu Projesi Başlatıldı

Kavak\'ta İçme Suyu Projesi Başlatıldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü’nce 2015 yılı yatırım programında olan Güven Göleti İçme Suyu Projesi’nde boru hattı döşeme çalışması başlatıldı.

13.05.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediyesi SASKİ Genel Müdürlüğü'nce 2015 yılı yatırım programında olan Güven Göleti İçme Suyu Projesi'nde boru hattı döşeme çalışması başlatıldı.

Kavak'ta özellikle geçen yıl büyük boyutta yaşanan susuzluk sorununun tekrar yaşamasını istemeyen Kavak Belediyesi, ilçenin gelecek 50 yıllık su sorunu Güven Göleti'nden sağlayacağı su ile çözecek. İhalesi geçen ay yapılan proje ile gölet ile ilçe arasına 5,7 kilometre uzunluğunda boru hattı döşenmeye başlandı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon Alt Yapı Sorumlusu Ali Erdoğan ve Kavak SASKİ Şube Müdürü Savaş Gayretli ile birlikte belediyede yapılan toplantının ardından Güven Göleti'nde içme suyu çalışmaları incelendi.

YARIM ASIRLIK SU SORUNUNA ÇÖZÜM OLACAK

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, geçmişte çok büyük su sıkıntıları yaşadıklarını ancak geliştirilen bu proje ile ilçenin sorununa çözüm getirdiklerini söyledi. Sarıcaoğlu, "Güven Göleti'nden getirilecek su Kavak'ın yarım asırlık su sorununa çözüm getirecek. Susuzluk artık insanımızın kaderi olmayacak. Toplamda 5 bin 700 metre uzunluğunda olacak olan boru hattı için çalışmalar başlatıldı. Güven Göleti İçme Suyu Projesi'nin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavak'ta İçme Suyu Projesi Başlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement