Kavga Eden Gruba Cop ve Biber Gazlı Müdahale - Son Dakika
Güncel

Kavga Eden Gruba Cop ve Biber Gazlı Müdahale

Kavga Eden Gruba Cop ve Biber Gazlı Müdahale

Aksaray’da, küçük yaşta bir çocuğun dövülmesinin ardından iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmada zorlanan polis, cop ve biber gazı kullandı.

22.02.2015 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da, küçük yaşta bir çocuğun dövülmesinin ardından iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmada zorlanan polis, cop ve biber gazı kullandı.

Olay, Büyük Bölcek mahallesinde bir otoparkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 kişinin 15 yaşındaki F.T.'yi darp etmesinin ardından darp edilen çocuk durumu ailesine bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen çocuğun ailesi ile karşı grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olay yerine polis sevk edildi. Polis, kavgayı önlemede yetersiz kalınca takviye ekip istendi. Bunun üzerine olay yerine çevik kuvvet ekibi gönderildi. Polisler kavga eden gruplardan birini olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Grubun uzaklaşmaması üzerine polis cop ve biber gazı ile gruba müdahale etti. Olay yerinden kaçmak isteyen bir kişi ise çevik kuvvet ekiplerinin kovalamacasıyla parkta yakalandı. Bu sırada bir çevik kuvvet polisinin yakalanan şahsın kafasına vurması dikkat çekti. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, polis soruşturma başlattı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kavga Eden Gruba Cop ve Biber Gazlı Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement