Kavgayı Ayırmak İsterken Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Kavgayı Ayırmak İsterken Öldürüldü

Kavgayı Ayırmak İsterken Öldürüldü

Gaziantep'in,Nizip İlçesi'nde iki grubun kavgasını önlemek için araya giren Selçuk Taşkesen,vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralı olarak götürüldüğü hastanede öldü.

10.09.2014 15:39  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in, Nizip İlçesi'nde arkadaşı olan iki grubun kavgasını önlemek için araya giren 28 yaşındaki Selçuk Taşkesen, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede kurtarılamadı.

Olay, geçen cuma günü Nizip Sebze Hali'nde meydana geldi. Kimliği tespit edilemeyen 2 kişi arasında yol verme konusunda başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada olay yerinde bulunan ve iki tarafından arkadaşı Selçuk Taşkesen, araya girerek kavga etmelerini önlemek istedi. Kavga eden 2 kişi tabancaları ile birbirine ateş etmeye başladı. Tabancalardan çıkan kurşunlar, bu sırada kendilerini ayırmak için araya giren Taşkesen'e isabet etti. Ambulansla Nizip Devlet Hastanesi'ne götürülen Taşkesen, hayati tehlikesi bulunduğu için Gaziantep Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi gören Selçuk Taşkesen, bu sabah doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü.

Taşkesen'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavgayı Ayırmak İsterken Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement