Kavşaklar Ereğli'ye Değer Katacak - Son Dakika
Yerel

Kavşaklar Ereğli'ye Değer Katacak

Kavşaklar Ereğli\'ye Değer Katacak

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması amacıyla kavşak çalışmaları sürdürülüyor.

31.10.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması amacıyla kavşak çalışmaları sürdürülüyor.

Daha önce farklı noktalarda dönel kavşak çalışması yaparak şehir içi trafik akışının rahatlamasını ve ışıklarda uzun bekleme süresini ortadan kaldıran Ereğli Belediyesi, Hacı Mustafa Mahallesi Kavşağında başlattığı kavşak düzenleme çalışmasını tamamladı. Yapılan kavşak çalışması ile trafik akışının rahatlatıldığını, dönüşlerin kontrollü ve akıcı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, düzenlenen kavşakların ilçeye değer katacağını ve şehrin vitrini olacağını söyledi. Özgüven son olarak çalışması tamamlanan Hacı Mustafa Mahallesi Kavşağında sıcak asfalt çalışmaları ve kaldırım düzenleme çalışmalarının da tamamlandığını ifade etti.

Ayrıca, Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibi sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hacı Mustafa Mahallesinde devam eden çalışmalar kapsamında ara sokaklar sıcak asfaltla kaplanıyor. Sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarının hava şartları elverdiği süre içerisinde devam edeceğini kaydeden Başkan Özgüven, Bestekar Mustafa Seyran Caddesinde de Karayolları Müdürlüğü'nün destekleriyle sıcak asfalt çalışmasının yapıldığına da dikkat çekerek teşekkür etti.

"YOLUMUZ 'PARİS' ASFALTI OLDU"

Yollarının sıcak asfalt olmasıyla birlikte memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, "Eskiden yolumuzdan toz ve çukur yüzünden geçilmiyordu, şimdi yolumuz Paris asfaltı gibi oldu. Belediye Başkanımız Özkan Özgüven ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun" diye konuştular. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kavşaklar Ereğli'ye Değer Katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement