"Aydınspor 1923, Bu Şehrin Patronu Olmalı" - Son Dakika
Yerel

"Aydınspor 1923, Bu Şehrin Patronu Olmalı"

"Aydınspor 1923, Bu Şehrin Patronu Olmalı"

Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün Başkanı Şahin Kaya, "Aydınspor 1923 bu şehrin patronu olmalı." dedi.

29.05.2014 10:08  Güncelleme: 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün Başkanı Şahin Kaya, "Aydınspor 1923 bu şehrin patronu olmalı" dedi.

Aydın'ın coğrafya ve iklim açısından futbol açısından son derece elverişli olduğunu anlatan Kaya, "Paşa Yaylası yazın, Kuşadası ise kış ayları için kamp yapmaya elverişli. Ancak, elimizde tesis yok. Bu tesisleri yaptırmak için güç olmak zorundayız. Aydınspor 1923'ü ilk olarak kurumsal yapıya kavuşturmak istiyoruz. Antrenörleriyle, amatör kulüpleriyle tek bir güç olacağız. Hepimiz Aydın futbolu ve Aydınspor için nefer olacağız. Elele vereceğiz"dedi.

"AYDINSPOR 1923'E HİZMET İÇİN GELDİK"

Zincir otoparkını satarak Aydınspor 1923'e başkan olduğunu anlatan Kaya şöyle devam etti: "Biz Aydınspor 1923'e hizmet için geldik. Aydın'daki potansiyel en az Karadeniz'deki potansiyel kadar var. Futbolun bu kadar sevildiği başka bir şehir yok. Bizim için bir şey ya vardır, ya da yoktur. Ortası bir durum olamaz"

"AYDINSPOR 1923 KİMLİĞİ ALTINDA BULUŞALIM"

Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile yaptıkları görüşmede, tesis için arazi konusuna dikkat çektiklerini ifade eden Kaya şunları kaydetti: "Sayın Valimiz bize sıcak yaklaştı. Umurlu tarafında 150 dönümlük bir arazi olduğunu söyledi. Tabi ki ilk amacımız Aydınspor 1923'e kurumsal kimlik kazandırmak. Aydınspor 1923 bu şehrin patronu olmalı. Hep beraber, elele vererek yukarıya çıkmalıyız. Aydınspor 1923 kimliği altında buluşalım"

"BUYURUN SİZ YAPIN DERİZ"

İlk olarak kısa vadedeki sorunları yok etmek istediklerini anlatan Kaya, sözlerini şöyle tamamladı: "Uzun vadede Sayın Valimizden, belediye başkanlarımızdan isteklerimiz olacak. Bu isteklerimizi hep birlikte dile getireceğiz. İsteklerimiz yerine getirilmezse, 'buyurun siz yapın' deriz" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Aydınspor 1923, Bu Şehrin Patronu Olmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement